Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mila

Jego rodzina buntuje go przeciwko mnie

Polecane posty

Go艣膰 Mila

Witam 馃檪聽Czy uwa偶acie, 偶e 6 letni zwi膮zek ma szanse na dobr膮 przysz艂o艣膰 kiedy jego rodzina nie akceptuje jego partnerki? Zacz臋艂a mnie ta sytuacja dobija膰 coraz bardziej, widz臋, 偶e m贸j partner jest manipulowany przez swoich bliskich. Jego najblizsi od samego poczatku mieli jaki艣 problem do mnie, bo mieszkamy od siebie 100km i co to? Ma艂o dziewczyn w jego mie艣cie jest, 偶e musi je藕dzi膰 tyle kilometr贸w? Od tego si臋 zacz臋艂o, p贸藕niej gadanie, 偶e ja taka cicha, zamkni臋ta w sobie, co by艂o nie prawd膮. Po prostu jego rodzina zacz臋艂a wymy艣la膰 powody aby tego zwi膮zku nie by艂o, wi臋c przychodz膮c tam czu艂am si臋 niezbyt komfortowo, ale nie przyje偶dzanie do jego domu mog艂oby pogorszy膰 spraw臋 i m贸wienie, 偶e ich unikam. Nie przyjezdzam do parnera聽domu ju偶 od 9 miesi臋cy i mimo, 偶e nie przyje偶dzam to za to, 偶e m贸j partner je藕dzi do mnie zosta艂am JA zwyzywana od bardzo ostrych s艂贸w.聽

M贸j partner chcia艂by, abym do niego przyje偶dza艂a argumentuj膮c tekstem "Nie przyje偶dzasz do nich, tylko do mnie". Jednak wcale to mnie nie przekonuje, wiem 偶e nie jestem mile tam widziana, jednak zawsze zale偶a艂o mi na dobrych relacjach z rodzin膮 partnera. Bardzo go kocham, tylko czuj臋 na przeszkodzie do szczesliwego zwi膮zku jego rodzin臋, kt贸ra buntuje go przeciwko mnie.聽

Co uwa偶acie w tym temacie? Rozmawialam z partnerem na ten temat, jest cz臋sto wsciek艂y na swoich dziadk贸w聽(nawet obra偶aj膮 si臋 kiedy do mnie jedzie) cho膰 widz臋, 偶e czasem daje si臋 ponie艣膰 manipulacjom.聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ell.

6 lat to dlugo. Powinnas byc zona. Jakas oddzielna chalupina by sie przydala. Ty tak chcesz byle jak?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mila

Mieszkali艣my razem, jednak rozstali艣my si臋, bo du偶o si臋 k艂贸cili艣my, niedogadywali艣my, ale juz 10 miesi臋cy mine艂o odk膮d wr贸cili艣my do siebie do domu, a kontakt mamy ca艂y czas ze sob膮. Chcia艂abym z nim zamieszka膰, jednak on nie bardzo chce (i tu te偶 jest ta manipulacja ze strony jego rodziny) Powinnam tkwi膰 w tym dalej? Czeka膰, a偶 zmieni si臋 na lepsze, bedzie chcia艂 znowu zamieszka膰, czy lepiej odej艣膰? Ci臋偶ko jest odej艣膰 od osoby z kt贸r膮 wi膮za艂o si臋 plany na przysz艂o艣膰, kto by艂 bardzo wa偶ny w moim 偶yciu, nie raz pr贸bowa艂am zerwa膰 kontakt, jednak to kwestia 5-6 dni, kiedy on o sobie przypomina艂 ka偶dego dnia i nie wytrzyma艂am bez napisania do niego smsa. Dodam, 偶e mieli艣my du偶o burzliwy zwi膮zek, kt贸ry jest do dzi艣. Tylko co dalej?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mila

Problem te偶 w tym, 偶e kiedy si臋 widzimy jest okej, a kiedy wraca do siebie zn贸w czuj臋 si臋 olewana przez niego, tak jakby si臋 mn膮 nie interesowa艂. Mimo tego wszystkiego nie wystarczaj膮 mi spotkania po 6 latach, on uwa偶a, 偶e nie jest mnie pewny. Tylko nie wiem dlaczego, nigdy nie da艂am powodu, 偶e odejd臋, zawsze wiedzia艂am, 偶e chc臋 i艣膰 z nim w jednym kierunku, wierna jestem ca艂y czas i do 偶adnych obcych mnie nigdy nie ci膮gn臋艂o. Pyta艂am o co chodzi to, 偶e czy wszystko wyjdzie, czy nam si臋 u艂o偶y. Chcia艂abym spr贸bowa膰 z nim zamieszka膰, dogada膰 si臋, tylko on jaki艣 zablokowany. Ehh no niestety, b臋d臋 siedzia艂a i tak my艣la艂a jak膮 decyzj臋 podj膮膰, dzi臋kuj臋 za odpowied藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hiohihiihh

morda esterko聽

Udost臋pnij ten post