Gość ola45678 Napisano Styczeń 16, 2020 jaka kawe kupic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gima Napisano Styczeń 16, 2020 Te zieloną nie jest kwaśna i nie będzie cię pięć po niej zgaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicjaa 0 Napisano Styczeń 1, 2021 Ja uwielbiam kawę turecką drobno mieloną , i jeszcze zaparzona w tygielku Jak parzyć turecką kawę? (galeriasultana.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---?--- Napisano Styczeń 1, 2021 Byle taką którą da się wypić Choć czasami we dwoje smakuje wszystko,ale to tylko pogłoski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Styczeń 1, 2021 1 godzinę temu, alicjaa napisał: Ja uwielbiam kawę turecką drobno mieloną , i jeszcze zaparzona w tygielku Jak parzyć turecką kawę? (galeriasultana.pl) Jaka to jest turecka kawa? Każda mieloną można po turecku zaparzyć.To tak zwana fusiasta kawa :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Styczeń 1, 2021 7 minut temu, ---?--- napisał: Byle taką którą da się wypić Choć czasami we dwoje smakuje wszystko,ale to tylko pogłoski Niskodrażniąca jest dobra. Serce nie kołacze, zgagi brak. Mamy ich trochę na rynku, z normalną zawartoscią kofeiny. Pogłoski? Faktycznie pogłoski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---?--- Napisano Styczeń 1, 2021 24 minuty temu, Qince napisał: Niskodrażniąca jest dobra. Serce nie kołacze, zgagi brak. Mamy ich trochę na rynku, z normalną zawartoscią kofeiny. Pogłoski? Faktycznie pogłoski. z rana każda byle z łóżka wyciągnęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Styczeń 1, 2021 6 minut temu, ---?--- napisał: z rana każda byle z łóżka wyciągnęła Podobno kawa pączek i papieros Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---?--- Napisano Styczeń 1, 2021 53 minuty temu, Qince napisał: Podobno kawa pączek i papieros Mi zostaje tylko kawa, choć kiedyś próbowałem budzika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Styczeń 1, 2021 1 godzinę temu, ---?--- napisał: Mi zostaje tylko kawa, choć kiedyś próbowałem budzika Budzik musi budzić jako pierwszy :D. Za moment zapach świeżo zaparzonej kawy. Jak ma kto zaparzyć kawkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---?--- Napisano Styczeń 1, 2021 5 minut temu, Qince napisał: Budzik musi budzić jako pierwszy :D. Za moment zapach świeżo zaparzonej kawy. Jak ma kto zaparzyć kawkę. Sąsiad obok każdego dnia parzy,ale się nie zdarzyło aby wpadł do mnie Jest,ekspres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg123 0 Napisano Czerwiec 5, 2021 (Jaką kawę kupić ? odpowiedź sama się nasuwa ... dobrą W sklepach pełno jest mega niezmaczanych kaw. Pamiętam jeszcze jak moi rodzice pili klasyczne zalewajki robione z kawy kupionej w sklepie, bodajże - czerwonej MC. Jakie to było okropne. Ja już jakiś czas temu zdecydowałam się na kawę z palarni. Co jakiś czas zmieniam swoich sprzedawców cały czas eksperymentując i jedno wiem, kawa z palarni jest zawsze lepsza od sklepowej i mam poczucie że jest świeża i w 100% arabika . Teraz kupiłam kawę z https://cafeina.eu/ i czekam aż do mnie dojdzie jeżeli znacie jakieś dobre sklepy/ palarnie z kawą to podzielcie się swoimi doświadczeniami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach