Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

18 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Według Siwej vlogmas to filmy wrzucane codziennie w grudniu. Nie mają zwiazku ze świętami. Czyli tak czy siak vlogmas KONEC bo dziś vloga nie będzie 🤣

Tez to slyszalam, tylko nie wytlumaczyla co ten MAS znaczy... 🤣

Dobra jest. Po jednym dniu vlogmasa nastąpił koniec vlogmasa, hahhahahaha Siwa ty nasz pracusiu...nie znam nikogo tam nie sumiennego i łatwo poddającego się jak Siwa. 

Asekuracyjnie powiedziała że ma w tym miesiącu 3 wydarzenia których nie chce pokazywać więc nie będzie wtedy nagrywać. I oczywiście że ze względów bezpieczeństwa przestała nagrywać codziennie żeby inni (larwy i lef) nie wiedzieli co u niej się dzieje na bieżąco.

• Haha 1

3 minuty temu, PandaCzerowna napisał:

Asekuracyjnie powiedziała że ma w tym miesiącu 3 wydarzenia których nie chce pokazywać więc nie będzie wtedy nagrywać. I oczywiście że ze względów bezpieczeństwa przestała nagrywać codziennie żeby inni (larwy i lef) nie wiedzieli co u niej się dzieje na bieżąco.

Co u niej dzisiaj, nudny live, przerwany dzwonkiem domofonu z toną żarcia, no i brak pytań,więc poszła żreć.

• Thanks 1
  • Haha 2

10 minut temu, weronikazgierska napisał:

Dobra jest. Po jednym dniu vlogmasa nastąpił koniec vlogmasa, hahhahahaha Siwa ty nasz pracusiu...nie znam nikogo tam nie sumiennego i łatwo poddającego się jak Siwa. 

Przerosło ją nadzorowanie wgrywania vloga, przecież to tyle godzin...

4 minuty temu, salatkazmakreli napisał:

Nieprawda nie wierzcie jej, ja jestem wozkiem

Ło matko skąd ten avek to jakieś ostatnie produkcje?to musi być jakaś przeróbka, toż to Total Pampuch 

Nawet gdyby Kingeczka była Trumanem, szatanowska koszykiem, agentka tą, pitupitu innym pitu, pod twoją obronę Paryżemlondonem, to...

Co z tego? 🫠

• Haha 1

Jej były widząc ją w tym zielonym odzieniu, chyba cieszy się jeszcze bardziej że podjął decyzję o ewakuacji, bo myślę że czasami podgląda co ona wyprawia. 

11 minut temu, wyszlonamoje napisał:

Nawet gdyby Kingeczka była Trumanem, szatanowska koszykiem, agentka tą, pitupitu innym pitu, pod twoją obronę Paryżemlondonem, to...

Co z tego? 🫠

To nie wiem na czyje ręce złożyć gratulacje za ogarnięcie tylu osobowości 🤣 Siwa ledwo sama ze sobą daje radę 🤣

18 minut temu, Wika11 napisał:

Jej były widząc ją w tym zielonym odzieniu, chyba cieszy się jeszcze bardziej że podjął decyzję o ewakuacji, bo myślę że czasami podgląda co ona wyprawia. 

Ej chyba nie, nie po tylu latach i tym bardziej nie, że on jej nie lubił już na końcu. Nie po tym co ona mu zrobiła, jak potraktowała chociażby tymi filmikami w wilgilę. Musiałby nie mieć do siebie szacunku. On doskonale wie, że podjął dobrą decyzję i na pewno nie żałuje i nie wchodzi na jej kanał. ona o tym doskonale wie, dlatego była cała w skoromach, jak ubzdurała sobie że on ogląda jej live i nagle się wylogował z kont na telewizorze. Pewnie dlatego zarywa do Siutka i jest na tych live wymalowana i się wygina, bo myśli że pomidor ją ogląda? 

Edytowano przez Olejrycynowy
  • Like 1

Gdzie jest kolejny vlogmas? Miał być codziennie. Gdzie jest moje soft po*n christmas edition from black sofa by Camel Dżaga Electra  😭

• Haha 3

2 minuty temu, Ta_z_1_ napisał:

To nie wiem na czyje ręce złożyć gratulacje za ogarnięcie tylu osobowości 🤣 Siwa ledwo sama ze sobą daje radę 🤣

Parę pretendentek się by znalazło ;> w wirtualnej rzeczywistości wsio możliwe.

A Siwa w realu ma wcieleń setki. To dopiero jazda.

5 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Ej chyba nie, nie po tylu latach i tym bardziej nie, że on jej nie lubił już na końcu. Nie po tym co ona mu zrobiła, jak potraktowała chociażby tymi filmikami w wilgilę. Musiałby nie mieć do siebie szacunku. On doskonale wie, że podjął dobrą decyzję i na pewno nie żałuje i nie wchodzi na jej kanał. ona o tym doskonale wie, dlatego była cała w skoromach, jak ubzdurała sobie że on ogląda jej live i nagle się wylogował z kont na telewizorze. Pewnie dlatego zarywa do Siutka i jest na tych live wymalowana i się wygina, bo myśli że pomidor ją ogląda? 

Ja mysle, ze na niejednej imprezie odpalali, co ciekawsze fragmenty wysrywow albo w_barlogu.

Sadze, ze wsrod jej znajomych tez jest pare larw, ktore podgladaja upadek dameski. 🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się