TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 11, 2021 2 godziny temu, Drpaolita napisał: Nos ma każdy tylko tu jest zagadnienie o długości więc odpowiadasz nie na temat Jak nie na temat? Lubimy węszyć stąd długie nosy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pstrokrotka 569 Napisano Czerwiec 11, 2021 Żeby szybciej wyczuć obłudnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe111 273 Napisano Czerwiec 11, 2021 bo ja wiem czy maja duze nosy...na tle innych krajow raczej normalne. bylem w paru miejscach i nie zauwazylem znaczacych roznic natomiast najgorsze co moze byc, to nie duzy nos, tylko okragla, pucowana twarz - taka pszenno-buraczana z wypiekami na polikach i do tego blada skora jak papier, taki ukrainski typ urody bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadbed 6 Napisano Czerwiec 11, 2021 Dnia 20.01.2020 o 23:59, Gość Gość napisał: Zawsze mnie intrygowało, dlaczego polscy faceci są dosłownie brzydcy stosunkowo do polskich kobiet, które w świecie są uważane za piękne. Też się zawsze nad tym zastanawiam, dlaczego taki mit o piękności krąży po kuli ziemskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadbed 6 Napisano Czerwiec 11, 2021 3 minuty temu, Monika7756 napisał: Fajny masz awatar Uwielbiam Silent Hill 3 DZIEKUJĘ! Tak rzadko fani SH są spotykani, już jesteś na mojej miłosnej liście ♥ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach