Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gosc

Ludzie nie spotykaja sie by pograc w bierki albo zrobic quiz wiedzy geograficznej.... smutne to... kazdy goni za lansem, kasa, emocjami

Polecane posty

Go艣膰 Anty Bazyl
3 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Urzad Gminy nie ma kompetencji wykraczajacych poza granice panstwa polskiego

A mo偶e mamusia niech ci jak膮艣 panne za艂atwi? W ko艣ciele tam popyta kole偶anki czy nie maj膮 c贸rki, siostrzenicy itp. Po co od razu urz膮d gminy, marszalkowski czy konsulat anga偶owa膰? Niebawem wybory, mo偶esz stawi膰 si臋 na debacie przedwyborczej to mo偶e kt贸ry艣 z kandydat贸w obieca ci za艂atwi膰 jak膮艣 m艂oda dziewic?聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Anty Bazyl

Urzad Gminy nie ma kompetencji wykraczajacych poza granice panstwa polskiego

A mo偶e mamusia niech ci jak膮艣 panne za艂atwi? W ko艣ciele tam popyta kole偶anki czy nie maj膮 c贸rki, siostrzenicy itp. Po co od razu urz膮d gminy, marszalkowski czy konsulat anga偶owa膰? Niebawem wybory, mo偶esz stawi膰 si臋 na debacie przedwyborczej to mo偶e kt贸ry艣 z kandydat贸w obieca ci za艂atwi膰 jak膮艣 m艂oda dziewic?聽

Udost臋pnij ten post

1 minut臋 temu, Go艣膰 Anty Bazyl napisa艂:

Przecie偶 nie ma pewno艣ci czy to odpowiada autor...馃檮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

nie potrzebuj臋 dziewicy, moglbym miec atrakcyjna 23 latke, co miala 10 bad boyow i teraz spalila sie na nich i wreszcie pragnie wrazliwego, dobrodusznego faceta, z ktorym uwije wspolne gniazdko

dalbym jej milosc i moje dobre serce, troskliwosc, opiekunczosc, empatie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anty Bazyl
1 minut臋 temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

nie potrzebuj臋 dziewicy, moglbym miec atrakcyjna 23 latke, co miala 10 bad boyow i teraz spalila sie na nich i wreszcie pragnie wrazliwego, dobrodusznego faceta, z ktorym uwije wspolne gniazdko

Marzyciel 馃槀 馃槀 馃槀

Atrakcyjna 23 latka b臋dzie wila gniazdko z atrakcyjnym, czu艂ym, wra偶liwym 26latkiem albo z 35letnim milionerem a nie z biednym, brzydkim,schorowanym dyzio Marzycielem 馃槀 馃槀 馃槀

Udost臋pnij ten post

Dawaj swoje foty. Urz膮d Gminy oceni Twoje szanse.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 won
46 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

dziwny jest teeen swiat 馃槄

mrde klsej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
4 minuty temu, Onkosfera napisa艂:

cechy charakteru powinny byc peferowane a nie aparycja

osoby zwracajace zbyt duza uwage na wyglad powinny miec wizytacje psychologa w randze starszego specjalisty ds. przeciwdzialaiu samotnosci

Udost臋pnij ten post

2 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

osoby zwracajace zbyt duza uwage na wyglad powinny miec wizytacje psychologa w randze starszego specjalisty ds. przeciwdzialaiu samotnosci

Chyba nie masz na my艣li mnie??馃槼

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anty Bazyl
1 minut臋 temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Ty by艂bys pierwszym pacjentem.聽

Wiek i uroda. Nic wi臋cej cie nie interesuje w kobiecie.聽

Odpad i tyle. Zawsze w przyrodzie musi cos takiego wyst臋powa膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta
14 minut temu, Onkosfera napisa艂:

Dok艂adnie, pokaz si臋 w ko艅cu. Obczaimy, ocenimy czy jest w og贸le na czym oko zawiesic. W ko艅cu kobiety te偶 zas艂uguj膮 na prawdziwych mezcyzn z m臋ska twarz膮 i postura.Tak 偶eby czu膰 sie wygrywem i miec sie kim pochwali膰 przed kolegami. Wiadomo, ze jakims lysym grubasem to sie kobieta nie pochwali. Chyba, ze podjedzie jego Lamborghini 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvv
35 minut temu, Argen napisa艂:

Pami臋tam jak w podstaw贸wce i gimnazjum ogl膮da艂em du偶o teleturniej贸w.

Ja te偶 馃檪 Cho膰 niestety urodzi艂em si臋 w tych czasach, gdzie w telewizji teleturniej贸w by艂o ma艂o... Pocz膮tkowo by艂a Gra w ciemno i Awantura o kas臋, potem zosta艂o ju偶 tylko 1 z 10 i Milionerzy (z przerwami)...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mammamia
39 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

dalbym milosc nawet kobiecie, ktora by mi jej nie dala

byle miec kogos osok, budzic sie obok kogos, zasypiac obok kogos, robic cos wspolnie, jesc wspolnie, przytulac sie wspolnie.... wspierac sie wspolnie

lepsza 22 latka, ktora cie nie kocha ale mimo to jest obok i jakos udaje, ze nie jestem jej obojetny, niz samotnosc

Mam 22 lata, atrakcyjna. Jeli jetsem lekarzem i zarabiasz powy偶ej 20000zl miesi臋cznie to biore cie w ciemno 馃槣 mo偶esz byc wtedy brzydki, miec ma艂ego, byc niski. Niewazne.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 esterko
37 minut temu, Go艣膰 won napisa艂:

mrde klsej

autor to dziek聽 a zadaniowana przez kafeteri臋

Udost臋pnij ten post