Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbaranne

Nowe uczucie po smierci partnera

Polecane posty

Mam prosbe o obiektywna porade. Mam 33 lata, jestem po 7 letnim zwiazku. Moj narzeczony zmarl nagle 2 lata temu. Przez dwa lata przezywalam zalobe, staralam sie stanac na nogi. Nie interesowali mnie faceci ani zadne zwiazki. Spedzalam czas spotykajac sie glownie z przyjaciolmi, ktorzy dawali mi mnostwo wsparcia w trudnym czasie. Po 2 latach postanowilam spelnic moje marzenie i nauczyc sie grac na skrzypcach. Znalazlam instruktora, poszlam na pierwsza lekcje, potem druga. I nie moge przestac myslec o gosciu, ktory uczy mnie grac. Dawno czegos takiego nie czulam. Trzese sie przy nim jak osika, poce sie jak mops. Pierwszy raz po dlugim czasie poczulam znow takie zainteresowanie facetem. No i teraz moj problem. Boje sie odrzucenia, boje sie cierpienia, wiec nie wiem co mam z tym zrobic. Nie wiem czy tez mu sie podobam. Jest dla mnie bardzo mily, czesto na mnie patrzy podczas tych zajec, czesto sie do mnie usmiecha. Ale byc moze robi tak w stosunku do wszystkich swoich kursantow. Nie wiem tego. Moze macie jakis pomysl na ta sytuacje? Robic cos z tym czy zmobilizowac sie i to zdusic w zarodku?

Gość hehehehe

przeciez ty tez kiedys 🙂zdechyniesz i to ... cienszko .tak powiedzieli ze jak ktos za duzo wie... to ga odstrzela jak ta od komendy i espteina

Gość MojaJa

Minęło dwa lata...Wiem że ciężko iść w przód ale pomysł że on by chciał byś była szczęśliwa.Powinnas pozwolić tym motylkom latać ...współczuję Tobie się straty i życzę by życie się ułożyło i by już nie bolało tak.

Gość gość

Strach jest uzasadniony, ale skoro tak reagujesz to coś się w Tobie zmieniło, może powinnaś spróbować ulec temu zauroczeniu, otworzyć się na znajomość? Pytanie czy to odpowiedni facet, czy wolny i w ogóle jaki jest? Czas pokaże, ale dobrze że pewien etap żałoby masz za sobą. Wyobrażam sobie jaki to ból stracić partnera, ale może uda Ci się jeszcze ułożyć sobie życie z mężczyzną i może to będzie długotrwały, cudowny związek. Musisz w to wierzyć.

Gość Gość

Że zdychania do niego to Ty nic się nie dowiesz . Sprawdź czy ma może żonę czy dziewczynę.  Wybierz się z nim na kawę swobodnie z nim porozmawiaj . Dowiedz się czegoś o nim , wtedy dopiero można mówić o jakiś uczuciach