Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Go艣膰

Brak seksu

Polecane posty

Go艣膰 Go艣膰

Witam mam taki problem 偶ona po porodzie nie chce si臋 kocha膰聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Nikt聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Xyz

No i? Nic nie napisa艂e艣 o waszej sytuacji. Ile jest po porodzie, czy jest ju偶 po kontroli, ile godzin sp臋dza z dzieckiem, jak karmi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ciu

A ile jeste艣cie po slubie? Ile temu by艂 por贸d?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona

Mo偶e jej si臋 cia艂o zmieni艂o po porodzie, pewnie przyty艂am i si臋 ciebie wstydzi.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona
Przed chwil膮, Go艣膰 Ona napisa艂:

Mo偶e jej si臋 cia艂o zmieni艂o po porodzie, pewnie przyty艂am i si臋 ciebie wstydzi.聽

*przyty艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Po porodzie p贸艂 roku po 艣lubie 3 lata kr贸tko po porodzie kochali艣my si臋 a teraz ie chce zm臋czona niby loda nie chce robi膰 obrzydza ja to聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyz

Moja po porodzie 10 miesi臋cy niby te偶 chce, ale jako艣 nigdy nie inicjuje, nie zach臋ca. Jak ju偶 do czego艣 dosz艂o, mo偶e 5 razy to na jej twarzy wida膰 b贸l, co mnie zniech臋ca i przerywam zabawy m贸wi膮c, 偶e niby si臋 zm臋czy艂em. Teraz to mi si臋 ca艂kiem odechcia艂o bo to nie seks tylko m臋czarnia.

Udost臋pnij ten post

Mo偶e nie akceptuje wlasnego cia艂a to psychologicznie udowodnione i nie czuje sie komfortowo musisz ja zachecic komplementami, xe jest piekna, ze Ci sie podoba i nic sie nie zmieni艂o kobiety tego potrzebuj膮 馃檪

Udost臋pnij ten post

2 godziny temu, Piwonia28 napisa艂:

Mo偶e nie akceptuje wlasnego cia艂a to psychologicznie udowodnione i nie czuje sie komfortowo musisz ja zachecic komplementami, xe jest piekna, ze Ci sie podoba i nic sie nie zmieni艂o kobiety tego potrzebuj膮 馃檪

Komplementy nie poprawi膮 sytuacji hormonalnej po porodzie... ale mog膮 pom贸c... 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

To wszystko mija... jak dziecko jest mniej wi臋cej w trzeciej klasie podstaw贸wki.聽 Cierpliwo艣ci.聽 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta
1 godzin臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

To wszystko mija... jak dziecko jest mniej wi臋cej w trzeciej klasie podstaw贸wki.聽 Cierpliwo艣ci.聽 馃槈

Nie no troch臋 wcze艣niej w wieku 3-4 lat powinno by膰 jak przed ci膮偶膮.

Udost臋pnij ten post

S膮 te偶 kobiety,聽 kt贸rych celem jest urodzenie dziecka i aktywno艣膰 seksualna potrzebna jest tylko do prokreacji, a p贸藕niej BAN!!聽O zgrozo!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prav40
6 minut temu, sandrynka napisa艂:

S膮 te偶 kobiety,聽 kt贸rych celem jest urodzenie dziecka i aktywno艣膰 seksualna potrzebna jest tylko do prokreacji, a p贸藕niej BAN!!聽O zgrozo!!

ja to widze w ten spos贸b 偶e jako ma艂olaty sie wy偶ywaj膮 na r贸偶ne sposoby a potem odgrywaja aseksualne my艣l膮ce o milosci(bo sie wy偶y艂y)

Udost臋pnij ten post