Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W sieci eksperymentów

Flirtowanie /podglądanie /zdrada kontrolowana/lekki cuckold

Polecane posty

Jesteśmy małżeństwem ja 43 lata małżonka 39 wiosen, staż małżeński 19 lat. Lubimy klimaty cuckold tylko w tej lekkiej wersji czyli bez seksu. Żona flirtuje w mojej obecności w różnych miejscach i okolicznościach. Czasami pozwala coś zobaczyć np biust. Wszystko jest przez nas planowane i myślę że w efekcie końcowym osoba wciągnięta w to myśli że było to zdarzenie losowe. Żona lubi niesmialych i tutaj jest bardzo kreatywna. Bywa że w przypadku pewnych  naszych planów od pomysłu do realizacji upływa kilka miesięcy. Wyznaczylismy sobie nie przekraczalna granice. Chętnie poznamy /popiszeny z podobnymi małżeństwami i osobami lubiącymi takie rzeczy 

Gość Gość

Próbowałam do tego namówić męża niestety on nie chce 

Gość Sonia

Uwielbiam takie klimaty 

Gość Tomasz53

Ja tez uwielbiam. Chętnie poznam takich ludzi...

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość W sieci eksperymentów napisał:

Jesteśmy małżeństwem ja 43 lata małżonka 39 wiosen, staż małżeński 19 lat. Lubimy klimaty cuckold tylko w tej lekkiej wersji czyli bez seksu. Żona flirtuje w mojej obecności w różnych miejscach i okolicznościach. Czasami pozwala coś zobaczyć np biust. Wszystko jest przez nas planowane i myślę że w efekcie końcowym osoba wciągnięta w to myśli że było to zdarzenie losowe. Żona lubi niesmialych i tutaj jest bardzo kreatywna. Bywa że w przypadku pewnych  naszych planów od pomysłu do realizacji upływa kilka miesięcy. Wyznaczylismy sobie nie przekraczalna granice. Chętnie poznamy /popiszeny z podobnymi małżeństwami i osobami lubiącymi takie rzeczy 

Jakieś przykłady waszych zwbaw

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Tomasz53 napisał:

Ja tez uwielbiam. Chętnie poznam takich ludzi...

Jak to u ciebie czy u was wygląda 

Gość Tomasz53

Czasem spotykamy się z innymi parami i bawimy sie, czasem też dochodzi do wymiany partnerów.

Gość Ewka

my ograniczamy się tylko do kuszenia obcych w miejscach publicznych (nieco wyzywający strój, itp..)

Gość Tomasz53
2 minuty temu, Gość Ewka napisał:

my ograniczamy się tylko do kuszenia obcych w miejscach publicznych (nieco wyzywający strój, itp..) 

No ciekawe. Taki ekshibicjonizm ?

Gość Ewka

coś w tym stylu 😉

jak podasz jakiś namiar np email to możemy więcej omówić..

E..

Gość Tomasz53
2 minuty temu, Gość Ewka napisał:

coś w tym stylu 😉

jak podasz jakiś namiar np email to możemy więcej omówić..

E..

tobajsmałpainteria.pl

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jakieś przykłady waszych zwbaw

Planowaliśmy to długo chodziło o to żeby zebrać razem w jednym miejscu dwóch naszych znajomych. Oboje nieśmiali  jeden kawaler drugi rozwodnik ten dodatkowo marzyciel fantasta i gawędziarz tematów związanych z seksem . Więc jesteśmy u nas rozmowy, alkohol, rozmowy, na różne tematy. Zaczęło robić się nudno więc zaproponowałem rozbieranego pokera to ich ożywiło tylko zapytam żonę. Chociaż wszystko było z nią obgadane tutaj zaczęły się prośby itd. Zgodziła się zaczęliśmy grę. Żona stwierdziła że gra do bielizny. Gdy została w majtkach i biustonoszu, zaczęło się... Czyli proszenie ja żeby grała dalej itp oni myśleli że ona i tak się nie zgodzi i jakie było zdziwienie gdy się zgodziła. Natomiast gdy zdjęła biustonosz patrzyli na nią jak w transie, chociaż udawali przedemna co innego. Ich reakcje były bezcenne warto było to zorganizować 

Gość Hubert

Miny faceta typu gawędziarz-erotoman lub czterdzistoparo letni kawaler w takiej sytuacji to bezcenny  widok. Latem często z żoną wychodzimy na wieczorki taneczno-boksreskie. Moja kobieta jest atrakcyjna i lubi zwracać na siebie uwagę swoim ubiorem. Często zakłada mini lub krótką ...enkę do szpilek. Widzę podchmielonych typów śliniących się na widok mojej żony i oni są śmieszni. Zwłaszcza Ci po 50 często dosiadają się do Nas, głupie uśmiechy nicy z dupy coś tam, banan na gębie i nagle " A jo Paniom to znom, Pani jest od Staszka tego no tam z pod lasu co mieszko", "a jo bym sie z Paniom umówił tako Pani ładno ale zajęto juz" itp., 

Gość Angelika

I to jest to

Gość ...
11 godzin temu, Gość Tomasz53 napisał:

Czasem spotykamy się z innymi parami i bawimy sie, czasem też dochodzi do wymiany partnerów.

A co na to Wasze dzieci?  Dla mnie to hipokryzja.  Umoralniac i wychowywać a sami pieprzyc się z kim popadnie. Znam jedną taką rodzinę....A raczej już była rodzinę...Dzieci nie chcą znać rodziców. Po odkryciu zabaw i imprez rodziców. A już pełnoletni. Największy żal mają,że  Ci ich pouczali, Zakazy, rozkazy,wybieranie dziewczyny,chłopaka a sami "fruwali" po innych tylkach.Nazywają ich ku××××××mi. Przykre...Ale zachciało im eksperymentów.

Gość Wanda

Fajny sposób na wspólne spędzanie czasu 

Gość Gość
23 godziny temu, Gość W sieci eksperymentów napisał:

Extra 

Gość Paweł

Może jest jakas para w Świętokrzyskim chętnie bym dołączył. Mój mail chetny.chetny@onet.pl