Gość Romek Napisano Styczeń 28, 2020 Powoli idzie okres wiosenny i pewnie będzie problem z miekką nawierzchnią w niektórych miejscach, gdzie będziemy na wyjazdach z klubem i tak się zastanawiam nad jakimiś nowymi butami, które dobrze będą na takiej nawierzchni trzymać. Macie jakiś sprawdzony sklep, gdzie ewentualnie można zajrzeć, albo jakiś konkretny model, który się dobrze sprawdzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2020 Może Tiempo od Nike sobie zobacz? Obecnie to nadal bardzo dobre buty, a ceny maja trochę niższe niż w momencie jak ta linia się pojawiała więc wydaje mi się, że to będzie taki dobry wybór. Możesz zobaczyć w teamsports. Mają z tej linii kilka opcji i faktycznie ceny sa atrakcyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwia s Napisano Styczeń 29, 2020 Dnia 28.01.2020 o 10:22, Gość Romek napisał: Powoli idzie okres wiosenny i pewnie będzie problem z miekką nawierzchnią w niektórych miejscach, gdzie będziemy na wyjazdach z klubem i tak się zastanawiam nad jakimiś nowymi butami, które dobrze będą na takiej nawierzchni trzymać. Macie jakiś sprawdzony sklep, gdzie ewentualnie można zajrzeć, albo jakiś konkretny model, który się dobrze sprawdzi? Witam,witam;-).Dobre buty są w Decathlonie ja mam już 3 rok do biegania buty z Kalenji i sobie chwalę ,dobry protektor i wygoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwia s Napisano Styczeń 29, 2020 wygoda i protektor to podstawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mery87 0 Napisano Lipiec 28, 2020 Też mam zamiar kupić buty do biegania, mam upatrzone Nike Air Zoom Pegasus 37, są w dobrej cenie na Perfektsport.pl - ktoś z Was może w takich trenuje? Zależy mi na odpowiednich butach w dobrej jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaszka91 0 Napisano Sierpień 5, 2020 ja się boję zamówi ć online i chyba wolę dołożyć ale przymierzyć w sklepie żeby nie bylo rozczarowan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamila230 0 Napisano Sierpień 14, 2020 Ja zawsze używam asics do biegania. Generalnie na sbiegacza.pl jest sporo o butach do różnych "zadań". Sporo o tym jakie wybrać, do czego itp. A co do asicsów to właśnie są różne rodzaje, ja mam 3 różne pary bo każde do innych zadań. I rada ode mnie, żeby najpierw zmierzyć a potem ewentualnie kupić online. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annamar 0 Napisano Październik 1, 2020 Mąż biega w Nike, ma 3 różne modele. Polecam pooglądać w necie, naprawdę można znaleźć dobre okazje na takie obuwie, bo wyjściowo ceny bywają wysokie. Na Perfektsport znajdziesz na pewno, my zamawiamy właśnie z tego sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anulka123 1 Napisano Październik 14, 2020 Biegam w asic, wypóbówałam kilka modeli, zawsze byłam zadowolona. Chlopak - profesionalny sportowiec poleca własnie tą markę butów są specilanie zaprojektowane do biegania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipietrucha 14 Napisano Luty 21, 2021 Dnia 5.08.2020 o 12:09, michaszka91 napisał: ja się boję zamówi ć online i chyba wolę dołożyć ale przymierzyć w sklepie żeby nie bylo rozczarowan Ja jak widzę, że drogo to po przymierzaniu sprawdzam czy taniej nie zamówię. Dobre buty są dobre niezależnie od egzemplarza więc.. tylko się podróbki zdarzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makadamia 0 Napisano Marzec 3, 2021 Dla mnie są najlepsze Saucony. New Balance też są dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach