Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

BLOKUJ SE BLOKUJ TYLKO MNIE UTWIERDZIŁEŚ W TYM BY TO ZROBIĆ TO BYŁA TWOJA OSTATNIA SZANS NA SKRUCHĘ, NA OTRZEŹWIENIE DLA CEIBIE

Polecane posty

Gość gosc

myslalem ze sie w koncu opamiętasz, ale widze ze nie

no to ok

żegnam pana

Gość gosc

wyśle ci 2kg ryżu w paczce ale dołącze do niej setki twoich zdjęć! wydrukuje je i wrzucę do paczki razem z ryżem, wyślę na numer projektowanej który sam podawałeś!!! wiem ze to nie twój ale to wlasnie o to chodzi, narobie ci takie wstydu i ambarasu ze sie gnojku nie pozbierasz za to wszystko, bo człowiek chce z tobą w zgodzie żyć, przeprosiłem za pijaka24, przyznałem sie, pomagałem ci, doradzałem, chciałem dobrze,a ty tylko ciągle mnie hejtujesz i gnoisz i oczerniasz i traktujesz gorzej jak szmate, gorzej jak gó,v,,n,o dlatego mam dość!!!

ryż i zdjęcia w tym twoje obleśne z kootasem w lesie na wierzchu i widocznym ryjem, z anusem jak ładujesz palce, jak srasz na podłoge, matka doskonale rozpozna podłogi i jej sweter który o,s,r,a,ł,e,ś a ten sąsiad który dostanie tą paczke napewno zna twój ryj i zaniesie to twojej matce, oj ja jecze dołoże list, rozpisze sie na 10 stron A4, wsystko wszysto dosłownie wszystko o tobie powiem! dołącze jeszce do tego pendrive również ze zdjęciami ale znacznie więcej, bo wszystkich nie bede drukował tylko kilkadziesiąt "najciekawszych" i na tym pendrivie jeszcze załącze w notatniku setki linków potwierdzających to co odwalasz w necie zarówno na kafe jak i wykopie

oj gnoju pieprzony doigrałeś sie!!! ale mam teraz w,k,u,r,w, na ciebie gnido niewdzięczna!!!

zara sie biore do pisania i drukowania i gwarantuje ci ze tak to zrobie ze ten sąsiad doniesie o tym twojej matce i przekażę jej całą paczke a jak ona to zobaczy to razem z twoją ciotką raz dwa wywiozą cie w kaftanie i sie skończy szmaciarzu peirtolony!!! trafi w końcu kosa na kamień niewdzięczna mendo! ja chciałem dla ciebie dobrze, ale koniec dobroci dla zwierząt juz sie nie dam wiecej przez ciebie tyrać zawszona łyszkowicka kreaturo!!!!