Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annamaria15

Korekcja powiek

Polecane posty

Gość Annamaria15

Witam,  chciałabym zrobić korekcję powiek górnych i dolnych. przyglądam się klinice Kolasiński w Swarzędzu, konkretnie dr Kolendzie. Czy ktoś coś? a może któraś z was miała do czynienia z takim zabiegiem - jednoczesna korekta górnych i dolnych powiek. Wszelkie informacje i sugestie mile widziane.

Moja siostra miała wykonywaną korektę powiek w SCM estetic w Krakowie u dr Aseńko i efekty są bardziej niż zadowalające 🙂 Okolice oczu są bardzo delikatne, siostra trochę bała się bólu, ale ten zabieg przeszła bezproblemowo 🙂 

Ja miałam wykonywaną blefaroplastykę powiek dolnych i górnych i jestem bardzo zadowolona. Zabieg wykonałam w Gabinecie Chirurgii Plastycznej Marta Raczkowska-Muraszko  w Krakowie. Zabieg przeszedł bez komplikacji, bez późniejszych powikłań. Oczy pięknie, wyraziście się prezentują. Polecam lekarza, który wykonuje zabieg Chirurg plastyczny Marta Raczkowska-Muraszko z Krakowa. Na ich stronie znajdziesz wszystkie infomacje, podam link niżej. O Swarzędzu niestety nic nie słyszałam.

raczkowska.pl

Ja jak moja poprzedniczka polecam chirurga plastycznego Martę Raczkowską-Muraszko z Krakowa miałam u niej korekcję powiek i jak najbardziej wszystko jest w porządku :)

Wykonywałam korekcję powiek w SCM estetic. Świetna, nowoczesna klinika, specjaliści na najwyższym poziomie, doskonała obsługa klienta i przemiła atmosfera.