Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukaszek

Kochankę

Polecane posty

Witam luźny temat mam 26 lat i jestem z Łodzi . Od dłuższego czasu jestem ciekaw jak jest być z dojrzałą kobietą. Pytanie czy wy drogie Panie brały byście pod uwagę faceta w moim wieku ? I czy któraś z was miała taką przygodę ? 

Gość gość

Jedne wolą młodszych, drugie starszych. Amatorki dużo młodszego też się na pewno znajda 

Gość z Kafe

Witam luźny temat mam 26 lat i jestem z Łodzi . Od dłuższego czasu jestem ciekaw jak jest być z dojrzałą kobietą. Pytanie czy wy drogie Panie brały byście pod uwagę faceta w moim wieku ? I czy któraś z was miała taką przygodę ? 

Buhaha następny geniusz który wpada na kafe z przekonaniem, że siedzą tu dojrzałe kobiety spragnione mężczyzny 🤣 I co tydzień około dziesięciu takich geniuszy się trafia, a żaden nie jest w stanie przeczytać że zrozumieniem choć kilku topików forum, bo gdyby to zrobił, to nie zachowywałby się tak idio.tycznie 

Gość Gość

Probowalem poznać dojrzałe Panie ale nici z tego . 😭

Tu nie ma kobiet, dzbanie! 

Gość Gość

Dzbanek to ty jesteś ale tępy 

Buhaha następny geniusz który wpada na kafe z przekonaniem, że siedzą tu dojrzałe kobiety spragnione mężczyzny 🤣 I co tydzień około dziesięciu takich geniuszy się trafia, a żaden nie jest w stanie przeczytać że zrozumieniem choć kilku topików forum, bo gdyby to zrobił, to nie zachowywałby się tak idio.tycznie 

Siedzą, siedzą. Ale geniusz nie wie, że trzeba je podejść😈