Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaa

Czy was tez denerwuje na tym forum ta męczybuła "Onsam" ?

Polecane posty

Przez ciebie będę musiał wziąć zimny prysznic i zaaplikować sobie terapię z pijawek.

Dobra... już nie stalkuje... idę dziś na wino. Milego wieczoru Tobie, Lili i męczybułom kafeteryjnym

Gość gość

Denerwuje, ale i tak najgorszym męczydupą tego forum jest niejaki Namysłów wojew opolsk XD od dobrych sześciu lat napìerdaIa jeden i ten sam temat dzień w dzień.

Gość Szpieg IP

ŚledzącIP okazało się ze ten jegomosc  loguje sie na homoseksualnych stronach przeznaczonych dla czarnoskórych transwetytów.

Gość Szpieg IP

ŚledzącIP okazało się ze ten jegomosc  loguje sie na homoseksualnych stronach przeznaczonych dla czarnoskórych transwetytów.

Gość gość

Onsam-Ponad 40 letni prawiczek  mieszkający z mamą i zarabiający najniższą krajową, jego ulubiona rozrywka to siedzenie na portalach randkowych gdzie dostaje  kosze od kobiet z których się potem żali kafeterii.

Dobra... już nie stalkuje... idę dziś na wino. Milego wieczoru Tobie, Lili i męczybułom kafeteryjnym

Ooo dzięki dzięki! Tobie też, chociaż wiadomo że z winem zawsze jest miło 😁

Gość Onsam

I widzisz majkaa, wyszłaś z krzaków jako anonim i próbujesz obrobić mi du.pę a jak widać niewiele osób ma coś do mnie. Wiadomo, że tu wiele osób jest, bo nie są do końca szczęśliwi, tak jak i ja i trudno, żeby nigdy nie narzekali a wręcz chwalili się jak to z nimi jest super. Zdarza mi się dołączyc do ludzi którzy mają podobne smutki. Ale niekiedy próbuje też pożartować. Dzielę się po prostu z ludźmi tym co przeżywałem itp. Opisuję siebie tu jaki jestem, piszę jak najbardziej kulturalnie, nikogo nie obrażam. Chętnie bym nawet z kimś się poznał, gdyż jestem sam. I wcale nie z tych najgorszych. Mam wyższe wykształcenie, ale nie o to chodzi, pro prostu kulturę wypowiedzi i dobry charakter, dobre serce i jestem uczuciowym i samotnym mężczyzną. Podpisuję się tu tak samo, bo wtedy łatwiej tu kogos skojarzyć. Moje imię Mariusz, czasem jestem tutaj jako Mariusz4, jak się zaloguję. Podrawiam.

I widzisz majkaa, wyszłaś z krzaków jako anonim i próbujesz obrobić mi du.pę a jak widać niewiele osób ma coś do mnie. Wiadomo, że tu wiele osób jest, bo nie są do końca szczęśliwi, tak jak i ja i trudno, żeby nigdy nie narzekali a wręcz chwalili się jak to z nimi jest super. Zdarza mi się dołączyc do ludzi którzy mają podobne smutki. Ale niekiedy próbuje też pożartować. Dzielę się po prostu z ludźmi tym co przeżywałem itp. Opisuję siebie tu jaki jestem, piszę jak najbardziej kulturalnie, nikogo nie obrażam. Chętnie bym nawet z kimś się poznał, gdyż jestem sam. I wcale nie z tych najgorszych. Mam wyższe wykształcenie, ale nie o to chodzi, pro prostu kulturę wypowiedzi i dobry charakter, dobre serce i jestem uczuciowym i samotnym mężczyzną. Podpisuję się tu tak samo, bo wtedy łatwiej tu kogos skojarzyć. Moje imię Mariusz, czasem jestem tutaj jako Mariusz4, jak się zaloguję. Podrawiam.

Nie przejmuj sie, nie urodził się jeszcze taki co by wszystkim dogodził a autorka sie sama zbłazniła chcąc zrobić to Tobie. Jak widzisz nie ma tutaj poparcia dla jej stwierdzenia. Widziałam kilka Twoich postów i powiedzmy ze jestes osobą nie rzucającą sie w oczy, taką neutralną. Jest tutaj tyle "gwiazdek" i imbecyli ze naprawde grono jest wielkie żeby sie kogos czepic. Nie wiem dlaczego akurat padło na Ciebie 🤔 

Nie przejmuj sie, nie urodził się jeszcze taki co by wszystkim dogodził a autorka sie sama zbłazniła chcąc zrobić to Tobie. Jak widzisz nie ma tutaj poparcia dla jej stwierdzenia. Widziałam kilka Twoich postów i powiedzmy ze jestes osobą nie rzucającą sie w oczy, taką neutralną. Jest tutaj tyle "gwiazdek" i imbecyli ze naprawde grono jest wielkie żeby sie kogos czepic. Nie wiem dlaczego akurat padło na Ciebie 🤔 

Spoko, dziękuję. Czasem strach czytać co ktoś o nas mówi co palnie. Czasem jak kogos widać tu odpowiedź, tam odpowiedź i jeszcze tam to sie może wydać, że ten to wszędzie się wpier..la, no tak, dzisiaj miałem ochotę pogadać. Miałem dobry humor po rowerze i chęć pogadać. Miło mi, jesteś jedną z najbardziej przyjaznych tutaj osób.

Spoko, dziękuję. Czasem strach czytać co ktoś o nas mówi co palnie. Czasem jak kogos widać tu odpowiedź, tam odpowiedź i jeszcze tam to sie może wydać, że ten to wszędzie się wpier..la, no tak, dzisiaj miałem ochotę pogadać. Miałem dobry humor po rowerze i chęć pogadać. Miło mi, jesteś jedną z najbardziej przyjaznych tutaj osób.

Ooo dziękuje, bardzo mi miło 😊

Wiesz trzeba patrzeć na to z dystansem bo tak naprawde tutaj nikt nas naprawde nie zna. Wypowiemy sie na forum, często chcąc pomóc komuś polegając na swoim doswiadczeniu, i taki ...a jeden z drugim wyciągnie cos z kontekstu żeby później wyciągać to na kazdym kroku gdzie coś skomentujemy. Co do tego wpierd.alania to przecież chyba forum jest od tego. Po to tu jesteśmy żeby podyskutować z ludźmi. Wchodze tutaj i szukam sobie tematów ktore na ten moment mi pasują, tak chyba robi większość tutaj. Nie wiem o co problem w ogóle 🤨

Gość Monika

Sorki... przykro mi.... przyjdziemy z Moniką i Lili i my Cię obłożymy😎

O jaka decydentka!

No, ale w sumie razem pewnie mamy te 50lat;)

W realu lepiej sobie radzę, chyba ze dostaje pochwały, ty wtedy, tylko sobie wbijam szpilki w uda, by wywoływać w sobie odruchy jak u Pawłow u psów...

...ale, ze jak?

Slinisz sie?;D

Gość Prawiczek36lat

Onsam-Ponad 40 letni prawiczek  mieszkający z mamą i zarabiający najniższą krajową, jego ulubiona rozrywka to siedzenie na portalach randkowych gdzie dostaje  kosze od kobiet z których się potem żali kafeterii.

No i co z tego? To jeden z normalnych starych prawiczków kafeteryjnych, którz nikomu nie wchodzą w drogę i nie świrują. W sumie spoko gość. Tylko te portale.... Że też mu się chce siedzieć na nich i tracić czas. Gdyby dał sobie spokój z kobietami jak ja, na pewno żyłoby się mu lepiej. A tak, to tylko rozczarowanie za rozczarowaniem.

Gość Prawiczek36lat

No i co z tego? To jeden z normalnych starych prawiczków kafeteryjnych, którz nikomu nie wchodzą w drogę i nie świrują. W sumie spoko gość. Tylko te portale.... Że też mu się chce siedzieć na nich i tracić czas. Gdyby dał sobie spokój z kobietami jak ja, na pewno żyłoby się mu lepiej. A tak, to tylko rozczarowanie za rozczarowaniem.

Gość ania

Pewnie jakiś stary bezroboty prawiczek z małym fiutem hhh

Gość lena

Pewnie jakiś stary bezroboty prawiczek z małym fiutem hhh

Gorszy mały mózg, niż mały fiut, wiec  ci współczuje...

Gość Gość

Tak bo jest wiekowy a przeżywa ...y sprzed lat jak upośledzony nastolatek.

Gość lena

Widzę że nic nie wiesz o pieniądzach.  Warren Buffett by się z nim zamienił bo kończy mu się czas. A czas to pieniądz.

Więc powinien zarabiać więcej co nie bezrobotny prawiczku?

Niepier.dol. my Ci e lubimy onsamie. Pozdrawiam na...a

Gość gość

W sumie to powinien rzuć pracę żeby jak najwięcej wykorzystać czas 😁

I co ma robić z tym czasem xd

Siedzieć non stop przed kompem jak jakiś niedorozwinięty gimbus?

Gość gość

Nie wiem ja nie siedzę przed kompem 😴

To niby z czego kaleko piszesz non stop?

Gość gość

Nie wiem ja nie siedzę przed kompem 😴

Leżaczek jesteś alkoholikiem, masz rentę na alkoholizm?

Gość Gość

Masz ubezpieczenie? 

Gość gość

Denerwuje, ale i tak najgorszym męczydupą tego forum jest niejaki Namysłów wojew opolsk XD od dobrych sześciu lat napìerdaIa jeden i ten sam temat dzień w dzień.

Weźcie nawet nie wspominajcie o tym niedorozwoju. 

Gość gość

Ze smartphone sony.

Nie pije alkoholu i nie mam renty.

Komu ukradłeś, nierobie?