Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy każdy facet to świnia

Polecane posty

Gość Gość

Czy są normalni? Mój facet okazało się że pisze ze swoją była codziennie, i jak się okazuje "przyjaźnią się i dobrze wzajemnie rozumia", niestety ze mną już twierdzi że się nie rozumie tak dobrze... 

Wiem że to koniec naszego związku bo dla mnie to za dużo. Ale jak można być taka świnia 

Czy każdy facet to świnia?

Tak, według twojego toku rozumowania to każdy facet to świnia a każda kobieta to locha.

Gość zainteresowana

nie

Nie każdy facet jest świnią i nie każda kobieta puszczalską. Jak dwoje ludzi się nawzajem zaspokaja to żadne z nich nie szuka przygód na boku

Gość Gość

Nie każdy facet jest świnią i nie każda kobieta puszczalską. Jak dwoje ludzi się nawzajem zaspokaja to żadne z nich nie szuka przygód na boku

Nie zawsze. Znajomy ma nieziemski seks,  jak mówi,  z dziewczyną w jego typie a zdradza ja z innymi, nie w jego typie.

Gość Harnas

Nie obrażaj świń! 😄

Gość gość

Jak zjem kupę  dominy to też będę świnia ?

Gość Gość

Nie nie każdy ale przeważnie ten prawdziwy mężczyzna ma zone i jej nie zdradza tylko one tego nie doceniaja

Gość Gość

Piszesz o tym jakby zaspokojenie wszystkich potrzeb było najłatwiejszą rzecza na świecie... W zdradzie nie chodzi o seks. To znaczy nie tylko o seks.

Wiesz, z moją żoną mamy zajebisty seks. Coś co można określić jako jedność ale jest problem, ja tego potrzebuję częściej niż ona. Kiedy ja chodzę wnerwiony to ona jest jeszcze na haju po ostatnim razie.

Gość gość

Wiesz, z moją żoną mamy zajebisty seks. Coś co można określić jako jedność ale jest problem, ja tego potrzebuję częściej niż ona. Kiedy ja chodzę wnerwiony to ona jest jeszcze na haju po ostatnim razie.

W dupkę też daje ?

Gość Gosc

Nie zawsze. Znajomy ma nieziemski seks,  jak mówi,  z dziewczyną w jego typie a zdradza ja z innymi, nie w jego typie.

Bo dal samcow liczy ze NOWA dziura, nie ważne czy lepszą, lecą na ilość i różnorodność. Tfu! 

Gość Monika

To raczej zalezy od czlowieka, nie od plci:)