Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TotalnaMasakra

Zostawiła mnie przez moja depresje i próbę samobojcza

Polecane posty

Gość TotalnaMasakra

Zostawiła mnie po mojej próbie samobójczej. Powiedziała ze ma mnie dosyć i powinienem leczyć się w wariatkowie. Cholera ja ja tak strasznie kocham, ...alem wszystko przez moja depresje z która sobie nie radzę od dłuższego czasu. :/

Gość Gość

Kochanej osoby się nie zostawia w depresji, najwidoczniej wcale Cię tak nie kochała. Napisz może ile masz lat i ile byliście razem 

Gość cienkibolek

Jakbys ja tak strasznie kochal, to tez bys jej nie chcial zostawic. Nie dziwie sie dziewczynie, to dla niej tez stres i bol. Nikt nie chce przez to przechodzic kilka razy, to cie zostawila.

Gość TotalnaMasakra

Kocham ja ale zrobiłem to pod wpływem impulsu - wiem jestem ...em. Mam 25 lat, byliśmy 3 lata razem

Gość TotalnaMasakra

Kocham ja ale zrobiłem to pod wpływem impulsu - wiem jestem ...em. Mam 25 lat, byliśmy 3 lata razem

Gość Pati

Dlaczego miała to znosić? Sam ją prawie zostawiłeś przez brak opanowania, ona to zrobiła z rozsądku

Gość TotalnaMasakra

Ja .... Czuje się teraz jak jakieś gowno totalne 

Gość Yhyyy

Znajdź pomoc, która będzie w stanie Cię z tego wyleczyć.Jak dziewczyna zobaczy, że starasz się pokonać tą chorobę i będziesz o nią i o siebie walczyć to myślę, że ją odzyskasz. Pamiętaj, że teraz Twoje zdrowie jest tu najważniejsze, jak będziesz lepiej się czuł psychicznie to i wszystko już nie będzie takie straszne. Powodzenia.

Gość TotalnaMasakra

Chodziłem do psychologa, ale terapia jeszczepogorszyla mój stan. Miałem jej udowodnić że się pozbieram i ogarnę, a wyszło na to że jest gorzej. Ku... to wszystko przez nagromadzenie problemów, to samobójstwo to była głupota i impuls. Żałuje tego 

Gość Szczerze

Dziewczyna bardzo dobrze zrobiła. A Ty myślałeś o niej podejmując próbę samobójcza? No chyba nie, myślałeś tylko o sobie. Dziewczyna jest młoda, niech ucieka i znajdzie prawdziwe szczęście i miłość. Po co jej taki niedorajda, nawet rodziny nie utrzymasz, bo będziesz wiecznie w depresji i bez pracy. Zmarnowałaby sobie z Tobą życie, Twoje miejsce jest w psychiatryku, kobietom daj spokój. Jak się wyleczysz i dojrzejesz, to szukaj relacji, ale póki co to szkoda, żebyś marnował komuś zycie

Gość Szczerze

Dziewczyna bardzo dobrze zrobiła. A Ty myślałeś o niej podejmując próbę samobójcza? No chyba nie, myślałeś tylko o sobie. Dziewczyna jest młoda, niech ucieka i znajdzie prawdziwe szczęście i miłość. Po co jej taki niedorajda, nawet rodziny nie utrzymasz, bo będziesz wiecznie w depresji i bez pracy. Zmarnowałaby sobie z Tobą życie, Twoje miejsce jest w psychiatryku, kobietom daj spokój. Jak się wyleczysz i dojrzejesz, to szukaj relacji, ale póki co to szkoda, żebyś marnował komuś zycie

Gość ToralnaMasakra

Pracuje i dobrze zarabiam, ale w ciągu ostatniego roku nagromadziło mi się dużo problemów który doprowadziły do stanu w jakim jestem. Generalnie dziewczyna nie chce mnie znać, powiedziała ze jestem zerem i moje miejsce jest w wariatkowie. 

Gość Gosc

Pracuje i dobrze zarabiam, ale w ciągu ostatniego roku nagromadziło mi się dużo problemów który doprowadziły do stanu w jakim jestem. Generalnie dziewczyna nie chce mnie znać, powiedziała ze jestem zerem i moje miejsce jest w wariatkowie. 

Wybacz, ale ja bym nigdy nie zostawiła ukochanego z powodu jego depresji. Związek to nie tylko radość ale tez pomaganie sobie wspólne. Twoja dziewczyna jest egoistka. A ty jesteś chory i powinieneś się leczyć. Trzymaj się 

Gość Blebleblum

Daj jej z dwa tygodnie czasu na odetchnięcie i odezwij się za jakiś czas

Gość Gość

Życie z chorym psychicznie to koszmar. To brutalne ale młody człowiek nie powinien na siebie brać garba w postaci depresji partnera.

Gość gosc

Zostawiła mnie po mojej próbie samobójczej. Powiedziała ze ma mnie dosyć i powinienem leczyć się w wariatkowie. Cholera ja ja tak strasznie kocham, ...alem wszystko przez moja depresje z która sobie nie radzę od dłuższego czasu. 😕

Czlowieku ocknij sie, w jakim ty swiecie zyjesz.Od chorych jednostek wszyscy sie odsuwaja ,tacy sa ludzie.Problemy w rodzinie ,problemy z dziecmi, tylko poglebiaja choroby psychiczne, badz sam i daj innym zyc.

Gość gosc

Wybacz, ale ja bym nigdy nie zostawiła ukochanego z powodu jego depresji. Związek to nie tylko radość ale tez pomaganie sobie wspólne. Twoja dziewczyna jest egoistka. A ty jesteś chory i powinieneś się leczyć. Trzymaj się 

Wszyscy ludzie to egoisci ,myslacy tylko o sobie, widze to po ludziach, jak potrzebuja pomocy to sie odzywaja, a tak maja innych w dupie ,wazne tylko zeby im dobrze bylo.  A chory w depresji czuje sie osamotniony i beznadziejny.

Gość gosc

Jak sie kogos nie kocha ,to sie zostawia . Zostawia sie , gdy sie nic na temat choroby nie wie i nie zna, bo sie nie chce nikomu z choroba zapoznac... i NIKT NIE CHCE BRAC CIEZARU NA SIEBIE KAZDY LUBI WYGODNE ZYCIE I BEZ PROBLEMOW.

Gość zwiedzam

gdybys ja kochal nie zostawilbys samej w brutalnym swiecie:) wiec sam jej nie kochasz, a ona pewnie mloda nie chce miec nerwicy przez twoje samoboje, samobojstwa obrzydzaja zycie i masakruja psychike, a baby chca miec wsparcie, wiec juz wiesz jak dziala taka proba, gdybys byl z nia szczesliwy nie probowalbys sie zabijac wiec dales sygnal ze jestes z nia bardzo nieszczesliwy czyli sam rozumiesz

Gość zwiedzam

Jak sie kogos nie kocha ,to sie zostawia . Zostawia sie , gdy sie nic na temat choroby nie wie i nie zna, bo sie nie chce nikomu z choroba zapoznac... i NIKT NIE CHCE BRAC CIEZARU NA SIEBIE KAZDY LUBI WYGODNE ZYCIE I BEZ PROBLEMOW.

dopoki nie pokochasz siebie nie dasz rady dac milosci innym, szantaze nie dzialaja, kochanie siebie to jedyna droga

Gość Jjjjj

Tak mocno ją kochasz i chciałeś się zabić:/ no sory ale nie zostawiałbyś jej samej w tym bagnie tylko zabrał ze sobą na tamten świat. 

Gość gosc

dopoki nie pokochasz siebie nie dasz rady dac milosci innym, szantaze nie dzialaja, kochanie siebie to jedyna droga

W depresji jest sie zle nastawionym, do siebie samego, do ludzi , i wszystkiego. Trzeba zmienic nastawienie ,ale to ciezka i trudna droga, bo przy depresji mysli sie pesymistycznie i podejmuje sie pochopne decyzje, ma sie problemy z jasnym mysleniem.Tez choruje na ta chorobe i calutke zycie jestem sama.

Gość Parassolka

Mi jednego razu znajoomy wyslal esemesa,,chory jestem"do dzis nie wiem co to za choroba chyba miał grypę.

Gość Parassolka

Potem podobno miał probe samobojcza ale nic nie wiem napewno.tyle co z forum i z radia.