Koko 0 Napisano Marzec 9, 2020 Uuu w tym roku chyba coś obroty w firmie nie bardzo. Szukanie oszczędności wszędzie, nawet czekoladek nie przysłali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oxana12 0 Napisano Marzec 9, 2020 Uuu w tym roku chyba coś obroty w firmie nie bardzo. Szukanie oszczędności wszędzie, nawet czekoladek nie przysłali Nam przyslali to do Was tez dojdą.Nie panikuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brozia26 0 Napisano Kwiecień 2, 2020 Cześć dziewczyny powiedzcie mi jak wygląda sprawa z l4 ciążowym? Po 33 dniach płaci nam dalej firma czy zus bo nie wiem na co mam się przygotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika12 0 Napisano Kwiecień 2, 2020 Firma bo jest dużą firmą a ściąga za Ciebie pieniążki z zus... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brozia26 0 Napisano Kwiecień 2, 2020 Firma bo jest dużą firmą a ściąga za Ciebie pieniążki z zus... Czyli normalnie 10 będę dostawać pieniążki na konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika12 0 Napisano Kwiecień 6, 2020 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika12 0 Napisano Kwiecień 7, 2020 ma ktoś wypłate? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masakra34 0 Napisano Kwiecień 8, 2020 Niestety nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamini 0 Napisano Kwiecień 9, 2020 Może dzisiaj będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małami 0 Napisano Kwiecień 14, 2020 Hej mam pytanie w sprawie strony Rossmanna gdzie można składać e- wnioski. Może ktoś podać adres tej strony. Dziękuję z góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona987654321 0 Napisano Kwiecień 15, 2020 Hej mam pytanie w sprawie strony Rossmanna gdzie można składać e- wnioski. Może ktoś podać adres tej strony. Dziękuję z góry. Też mam takie samo pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paskuda031 1 Napisano Kwiecień 19, 2020 ewnioski.rossmann.pl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukrecja0 0 Napisano Grudzień 10, 2020 Jak jest z wykorzystywaniem punktów na aplikacji w tym roku? Jestem na długim zwolnieniu i zespół jest na mnie obrażony że nie pracuje teraz i nikt nie odpisał mi na moje pytanie. Akurat pracuje w okropnym zespole. Mam jednak nadzieję że one nie będą nigdy tak chorować, życzę im zdrowia. Możecie mi powiedzieć jak to wygląda? Obniża się kwota paragonu po okazaniu kodu aplikacji? Nie mam w aplikacji informacji ile środków uzbierałam. Dziękuję jeśli jest tu ktoś przychylny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Grudzień 11, 2020 Nie chodzę do Rossmana już od dawna, bo strasznie wkurzały mnie te pytania przy kasie (ma pani aplikacje? Zapakować? To wszystko? A może jeszcze to w promocji?). Omijam ten sklep z daleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach