ragexx 0 Napisano Luty 25, 2020 Hej, okres spóźnia mi się dwa dni. W tym miesiącu kochałam się tylko raz około 3 dni po owulacji z prezerwatywą, a na dodatek mój partner nie skończył w środku. Bardzo się martwię, mam nieregularne miesiączki, dostaję przeważnie 3-5 dni przed terminem, a teraz mi się spóźnia. Dodam jeszcze, że objawy mam normalne tak jak co miesiąc, ale mimo tego okres nie chce przyjść. Czy może to być ciążą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama Kruszynki 10 Napisano Luty 25, 2020 Raczej to niedomoga lutelna. Na necie są tanie testy ciążowe kupisz 100 to masz 1 a złotówkę.Lepiej taki test robić co miesiąc i ie nie denerwować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwa 93 Napisano Luty 25, 2020 Nie, to nie ciąża. Miesiączkę może opóźnić stres, wirus, wahania hormonalne itd. Dostaniesz pewnie na dniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ragexx 0 Napisano Luty 25, 2020 Mam nadzieję... Dodam jeszcze, że moje cykle trwają od 27 do 31 dni. Teraz według aplikacji powinnam dostać 25 dnia cyklu. Zastanawiam się czy jest możliwość, że aplikacja coś źle policzyła. Zawsze dostaję miesiączkę pod koniec miesiąca (28,29,30 dzień miesiąca), lub nawet na początku miesiąca. Wydaje mi się mało prawdopodobne, żebym miała dostać tym razem tak wcześnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ragexx 0 Napisano Luty 25, 2020 Po prostu po zakończeniu ostatniej miesiączki, termin następnej ustawił się na 25 dzień cyklu, czyli 23 lutego. To dosyć dziwne, ponieważ nigdy nie miałam tak krótkich cyklów. Właściwie to ten kalendarzyk nigdy nie pokazał mi dokładnie dnia miesiączki, zawsze dostawałam parę dni przed sugerowanym przez kalendarzyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ragexx 0 Napisano Luty 25, 2020 Czyli nie powinnam sugerować się samymi danymi, które pokazują się tylko na podstawie przebytych cykli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetkaaaa 0 Napisano Luty 26, 2020 Skoro partner nie doszedł w Tobie, a do tego było stosowane zabezpieczenie, to nie ma szans na to żeby doszło do zapłodnienia. Oczywiście możesz zrobić test ciążowy, ale według mnie to trochę bez sensu. Ja odkąd przyjmuję tabletki antykoncepcyjne vines to moje miesiączki stały się bardzo regularne, nic mnie nie boli i co najważniejsze nie muszę się bać że pojawi się ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach