Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karusssia

A CO Z MINETKĄ?

Polecane posty

Czesc, przychodze z takim problemem.Mam 20lat,moj chlopak 25, on jest moim pierwszym partnerem seksualnym.Mianowicie chodzi o to ze podczas seksu (rozne pozycje, w roznych miejscach itp) zawsze robie mu dobrze ustami, a on nie spieszy sie do tego zeby zrobic mi minetke.Nigdy nie zaproponował, ja tez nie i nigdy nie poruszaliśmy tego tematu, ale nie wiem o co chodzi.Ja stosuje seks oralny w jego kierunku, mowi ze jestem w tym swietna i czesto wybieramy nawet ta forme przyjemnosci bo mne tez to mega podnieca i bardzo lubie to robic,aczkolwiek jestem ciekawa jak to jest miec robiona minetke.On zawsze zadowala mnie reka, jak myślicie jaki moglby byc powod?A moze on sie mnie brzydzi?Glupio mi go o to prosic bo boje sie ze powie cos co mnie skrzywdzi choxiaz nie wydaje mi sie zeby z moja c**ka bylo cos nie tak ;/

Sądzę że to nie u Ciebie tkwi problem. Może się brzydzi ( nie Ciebie ale tej czynności) może nie potrafi, a może nie wie że tam też mozna lizać i to działa w dwie strony. Mężczyznom czasami trzeba pokazywać palcem. 

Masz kilka opcji. Zaproponuj mu np 69, wtedy może sie połapie o co chodzi a jeżeli nie będzie chciał to będziesz wiedziała ze coś jest na rzeczy. 

Albo zaprzestań działań w jego strone. Wtedy może Cie zaspokoi żebyś go tylko na lody zabrała. 

Kiedyś widziałam fajny wpis na temat minetki. Możesz czegoś takiego poszukac, wysłać mu i napisać "woow, ale to musi być super przeżycie. Spróbujemy?" 

A możesz najzwyczajniej na świecie pogadać z nim. W końcu to Twoj facet 😉

Dnia 27.02.2020 o 00:38, M o o n napisał:

Tylko lamus powie że laska jest świetna w robieniu loda.

Ignorant egoista i frajer.

Gdyby czuł coś wiecej to już dawno by to zrobił.

A zresztą znów podobny temat i ten dział schodzi na psy.

Erotyki w tym dziale i tym wątku tyle co pobożności wśród księży.

Powinien powstać dział życie sexualne i tam z takimi tematami.

Może jestem stary i źle pojmuję to słowo i to ja tu zapewne nie pasuję.

W końcu ktoś odróżnia erotyke od seksualności 👏 

Ale muszę sie z tobą kolego od martini nie zgodzić, dlaczego tylko lamus prawi komplementy na temat tego jaka kobieta jest w łóżku? 

No chyba ze masz na myśli to ze prawdziwy mężczyzna nie wychwala tylko bierze sprawy w swoje ręce i na dowód wdzięczności doprowadza do orgazmu życia. 

Dnia 27.02.2020 o 00:16, karusssia napisał:

Czesc, przychodze z takim problemem.Mam 20lat,moj chlopak 25, on jest moim pierwszym partnerem seksualnym.Mianowicie chodzi o to ze podczas seksu (rozne pozycje, w roznych miejscach itp) zawsze robie mu dobrze ustami, a on nie spieszy sie do tego zeby zrobic mi minetke.Nigdy nie zaproponował, ja tez nie i nigdy nie poruszaliśmy tego tematu, ale nie wiem o co chodzi.Ja stosuje seks oralny w jego kierunku, mowi ze jestem w tym swietna i czesto wybieramy nawet ta forme przyjemnosci bo mne tez to mega podnieca i bardzo lubie to robic,aczkolwiek jestem ciekawa jak to jest miec robiona minetke.On zawsze zadowala mnie reka, jak myślicie jaki moglby byc powod?A moze on sie mnie brzydzi?Glupio mi go o to prosic bo boje sie ze powie cos co mnie skrzywdzi choxiaz nie wydaje mi sie zeby z moja c**ka bylo cos nie tak ;/

Sądzę, ze problem jest w tym, iż on nastawiony jest na branie. Czyli dobrze mu gdy ty się nim tak zajmujesz ale on z siebie niewiele daje. Przestań go w ten sposób zaspokajać i poczekaj, aż zacznie temat.

Nie lepiej po prostu pogadać? To nie boli, a mozna przynajmniej u źródła się dowiedzieć jak to dokładnie jest i co jest powodem tego, że on tego nie robi. 

W innym swoim watku piszesz ze ten 25-letni chlopak spotyka sie z toba tylko po zmroku, tylko dla seksu, nie znasz jego rodziny, znajomych - I tu masz odpowiedz. dla niego robienie minetki jest scisle powiazane z uczuciami do obdarowanej kobiety, a takiego czegos jak uczucie u niego do ciebie nie ma, no jedynie uczucie potrzeby zaspokojenia seksualnego czy uczucie glodu 

Dnia 27.02.2020 o 00:38, M o o n napisał:

Tylko lamus powie że laska jest świetna w robieniu loda.

Ty tak na poważnie ? Bardzo dobrze, że to mówi. Ja też mówię żonie. Bo jest świetna. Ma to wiedzieć.

Dnia 28.02.2020 o 20:51, M o o n napisał:

Też tak mówisz czyli znaczy że tez masz ubogie słownictwo😄

Uuuu, chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że wniosek może być shitty? Wyrzucając komuś ubogie słownictwo (na podstawie znajomości ... niczego), powinieneś zadbać o interpunkcję. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Niezbyt. Nieznajomi nie są w stanie mnie obrazić 😊. Zwłaszcza nieprawdą. No i dej ten przecinek przed 'ale', człowieniu! Ukończyłeś zespół szkół podstawowych, czy poległeś? 😂😂

Ps. Taaa, lubię się napier....lać. Mogę tak non stop.

Dnia 29.02.2020 o 19:06, Blasphemus666 napisał:

tylko lamus bedzie lizal cipe zeby sie przypodobac szmacie normalny czlowiek w zyciu by sie nie znizyl do takiego poziomu zeby lizac cos z czego wylatuja siki i dziala to w obie strony

😂😂😂

Co za typ. Ale lodzik to już spoko? 😏

Dnia 27.02.2020 o 00:16, karusssia napisał:

(...)Glupio mi go o to prosic bo boje sie ze powie cos co mnie skrzywdzi choxiaz nie wydaje mi sie zeby z moja c**ka bylo cos nie tak ;/

Jak nie ma obiadu w domu, to je się na mieście.