Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gerwazyli

A jak ktoś ma...

Polecane posty

A jak ktoś ma dużego fiutka w spoczynku i w spodniach w kroku widać albo sporą wypukłość, albo sporą "kiełbaskę" leżącą w poprzek lub dyndającą w dół w którejś nogawce to jak reagujecie na taki widok: śmiech i żenada, a może "o, chcę to!", czy mniam mniam, czy "ale zbok!", czy inaczej? Pytanie głównie do dziewczyn, bo gejom taki widok zapewne się zawsze podoba :-) 

Wzwód nie jest zero-jeddynkowy, tak dla informacji.

To wiem, ale i zerowy i pół-ćwierci i ćwiartkowy i inne: wszystkie mi widać w spodniach 🤔

Po prostu nudny temat. A i mało odpowiedzi bo my sobie nic na ten temat nie myślimy. 

Poza tym temat miałby większe wzięcie gdyby był krótki i spójny. Np " czy kobiety zwracają uwage na odznaczającego sie pen.isa" 

Trzeba wiedzieć jak publiczność rozruszać. 

Po prostu nudny temat. A i mało odpowiedzi bo my sobie nic na ten temat nie myślimy. 

Poza tym temat miałby większe wzięcie gdyby był krótki i spójny. Np " czy kobiety zwracają uwage na odznaczającego sie pen.isa" 

Trzeba wiedzieć jak publiczność rozruszać. 

Lapidarne skrócenie rozmamlanej gadki o "kielbaskach" (ohyda, tak samo jak "muszelki")😏

Odpowiedź brzmi: Tak, kobiety zwracają uwagę na odznaczajacego się pe.nisa. Ale tylko w wypadku, gdy to, co do niego przyczepione, już wcześniej zwróciło czymś uwagę (wygląd, ciekawa rozmowa itp). Albo, gdy widzą czupiradło w stylu "żywego Kena", od którego istotnie nie sposób oderwać wzroku.

Wszelkie rozmamlane nazewnictwo typu( pen/isek, ci/usia, etc, etc) działa na mnie jak prezerwatywa na języku podczas minety

Wczesniejszy post wywaliło mi na różowo🤔 

Za dużo obleśnych kiełbasek

Jak to jest możliwe że po prostu nie możesz tego normalnie schować? ;/

Nikt nie reaguje czy po prostu to forum umarło?

Tematy są bardzo powtarzalne stąd brak reakcji, bo ile można pisać o tym samym? Da się również zauważyć, że forum ucichło.

Jak to jest możliwe że po prostu nie możesz tego normalnie schować? ;/

Pewnie bym mógł, w jakichś ciasnych gaciach i bardzo luźnych spodniach, ale nie lube bardzo luźnych spodni :-)