Landbeuaty 0 Napisano Marzec 2, 2020 Witam pod koniec stycznia zaczęłam przyjmować tabletki antykoncepcyjne wraz z rozpoczęciem miesiączki. Tabletki przyjmowałam tylko przez dwa dni z powodu skutków ubocznych. Okres był obfity i dłuższy (trwał 8 dni - każdy poprzedni trwał 6). Nie dostałam miesiączki, stad moje pytanie brzmi: czy mogło dojść do zatrzymania miesiączki przez te tabletki? Dodam ze test ciążowy wyszedł negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sól w oku 407 Napisano Marzec 2, 2020 Uwaga! Zaraz będzie reklama! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret88 0 Napisano Marzec 2, 2020 Brak miesiączki to objaw działania hormonów, ale jak masz wątpliwości czy pigułki działają to się dodatkowo zabezpieczaj i sprawdzaj sobie czy nie masz owulacji, ja robię to zwykłym testerem owulacyjnym ze śliny i wiem że seks będzie bezpieczny pomimo zabezpieczania sie pigułkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach