Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ImTheOne

czy może być tak że kobieta chciałaby zaproponować facetów randkę ale z nieśmiałości tego nie robi

Polecane posty

zakładając że kiedyś on ją zaprosił i mu odmówiła z różnych przyczyn, ale spodobał jej się on mocno. 

Jeśli facet spodobał się kobiecie, a odmówiła mu spotkania, nie proponujac innego terminu, to raczej powina się liczyć z tym, że on może nie chcieć zapytac ponownie, wiec ruch musi wyjść od niej. Jeśli nic nie proponuje to jest albo w zwiazku albo niezainteresowana.

Jeśli facet spodobał się kobiecie, a odmówiła mu spotkania, nie proponujac innego terminu, to raczej powina się liczyć z tym, że on może nie chcieć zapytac ponownie, wiec ruch musi wyjść od niej. Jeśli nic nie proponuje to jest albo w zwiazku albo niezainteresowana.

a nie może być tak przeraźliwie skrepowana że nie proponuje? 

Zara zajrze w moje bombki i uchyle tajemnicy rombki 🔮🔵

fakt co wy możecie wiedzieć. 

Jeśli odmówiła to znaczy, że nie chce. I tyle.

Tylko krowa nie zmienia zdania. Ja bym zapytał po raz drugi

A rozmawiałeś z krową?

To jest przysłowie zresztą prawdziwe 

To jest przysłowie zresztą prawdziwe 

Pod warunkiem, że minęło dużo czasu. To można, ale zakładam, ze minęła chwila, a nie minimum kilka miesięcy, pół roku

Pod warunkiem, że minęło dużo czasu. To można, ale zakładam, ze minęła chwila, a nie minimum kilka miesięcy, pół roku

Minęło 1,5 roku

jestem człowiekiem honorowym, długo wytrzymałem ale to też dumna jednostka. Albo spróbuję albo nigdy się nie dowiem 

jestem człowiekiem honorowym, długo wytrzymałem ale to też dumna jednostka. Albo spróbuję albo nigdy się nie dowiem 

Radzę , spróbować po raz drugi .Rozumiem ,że daje sygnały zainteresowania ? Dumne jednostki , wychodzą z założenia ,że inicjatywa należy do mężczyzny, czy za pierwszym ,czy drugim razem .Nic nie tracisz a możesz zyskać .Na pierwszą randkę z moim facetem ,umówiłam się dopiero za trzecim jego podejściem . Odmowa ,nie zawsze wynika z braku sympatii .Być może ,są jakieś przeszkody i dlatego kobieta się waha . Spróbuj ,najwyżej odmówi .

Jaki powód podala, że ci odmówiła? Jeśli jest tak skrępowana to jak zaprosisz ją kolejny raz to będzie tak samo. Normalnie proponuje się inny termin jeśli w danym się nie może, to tylko jeśli komus zależy, bo jak nie to nic się nie proponuje. 

Czyżbyśmy dalej wałkowali biurowe podchody?

Może nie proponuje randki bo przyjęło się że to facet zaprasza a nie kobieta. Każdy ma jakieś zasady, ja sama również nigdy nie zaprosiłam faceta na randkę chociaż jestem raczej nowoczesna.

Zakochany skrępowany hehe :)