Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Śniadanko z Mężem, pisanie pracy magisterskiej... Mąż poszedł pobiegac. Potem pewnie obiad, spacer, może jakiś film 🙂 normalnie odwiedzilibyśmy rodziców jednych i drugich, ale biorąc pod uwagę obecną sytuację - spędzamy czas sami omijając ludzi 🙂

Śniadanko z Mężem, pisanie pracy magisterskiej... Mąż poszedł pobiegac. Potem pewnie obiad, spacer, może jakiś film 🙂 normalnie odwiedzilibyśmy rodziców jednych i drugich, ale biorąc pod uwagę obecną sytuację - spędzamy czas sami omijając ludzi 🙂

A kto u was robi śniadania i gotuję obiad ? Czy robicie to wspólnie?

Wstaję, idę z psem, czasem coś kupuję na śniadanie ale zwykle mam, potem kładę się zdrzemnąć lub coś robię z dzieckiem, czasem jakieś wyjście, obiad zwykle robi mąż lub zamawiam jeśli go nie ma bo nie chcę tracić czasu, czasem szkolenie z psem po południu i już do wieczora, wieczorem zakupy (kula u nogi przez te niedziele niehandlowe), jakaś książka, film, kolacja, spanie dziecka, ja siedzę do późna przed kompem (lub kładziemy się spać z mężem, zależnie czy jest w domu czy na wyjeździe pracowniczym).

Brak czasu na sprzątanie i to jest problem. Ale sprzątanie byłoby większym. 

W końcu wolne ,siedzimy w domu ,oglądamy filmy, gramy w gry, jemy chrupki, pije 2 kawę i generalne lenistwo.  I to wszystko legalnie, bez wyrzutow sumienia bo za oknem nie ufamy nikomu 😉

W końcu wolne ,siedzimy w domu ,oglądamy filmy, gramy w gry, jemy chrupki, pije 2 kawę i generalne lenistwo.  I to wszystko legalnie, bez wyrzutow sumienia bo za oknem nie ufamy nikomu 😉

Macie dzieci ?

Siedzimy w domu. Maz byl na zakupach. Zjedlismy sniadanie, teraz obiad, zabawiamy dzieci, sluchamy ich wrzaskow, z dnia na dzien zachowuja sie gorzej z powodu zamkniecia, ogladamy bajki, ukladamy puzzle, sprzatamy, piore posciele i reczniki.  Po tygodniu zamkniecia w domu czuje, ze zaczyna mnie roznoscic. W ramach z...enia kupilam sobie przez internet kolczyki i walcze z wyrzutami sumienia bo w obecnej sytuacji pewnie, jak prawie wszyscy dostaniemy po kieszeni. 

Moj niespelna poltoraroczny synek przynosi mi swoje buciki i cieple spodenki i kiwa glowka, patrzac blagalnie. Chce, tak bardzo chce na spacerek. Czuje sie podle, ze odmawiam dzieciom wyjscia mimo, ze to dla ich dobra. Chyba upieke jeszcze ciasto. 

Siedzimy w domu. Maz byl na zakupach. Zjedlismy sniadanie, teraz obiad, zabawiamy dzieci, sluchamy ich wrzaskow, z dnia na dzien zachowuja sie gorzej z powodu zamkniecia, ogladamy bajki, ukladamy puzzle, sprzatamy, piore posciele i reczniki.  Po tygodniu zamkniecia w domu czuje, ze zaczyna mnie roznoscic. W ramach z...enia kupilam sobie przez internet kolczyki i walcze z wyrzutami sumienia bo w obecnej sytuacji pewnie, jak prawie wszyscy dostaniemy po kieszeni. 

Moj niespelna poltoraroczny synek przynosi mi swoje buciki i cieple spodenki i kiwa glowka, patrzac blagalnie. Chce, tak bardzo chce na spacerek. Czuje sie podle, ze odmawiam dzieciom wyjscia mimo, ze to dla ich dobra. Chyba upieke jeszcze ciasto. 

A kto u was robi śniadanie i obiad ?

A kto u was robi śniadanie i obiad ?

To zalezy. Dzis bylam to ja. Jutro prawdopodobnie maz. Zazwyczaj gotuje ten ktory ma akurat na to ochote.😄Jakos zawsze sie zgrywamy tak, ze nikt na tym nie cierpi.😄

To zalezy. Dzis bylam to ja. Jutro prawdopodobnie maz. Zazwyczaj gotuje ten ktory ma akurat na to ochote.😄Jakos zawsze sie zgrywamy tak, ze nikt na tym nie cierpi.😄

O to super.  I będziesz dzisiaj piekła ciasto ? 

Tak. Corka bedzie mogla mi poprzeszkdzac. Bedzie mialla zajecie chociaz na chwile.😄

Tak. Corka bedzie mogla mi poprzeszkdzac. Bedzie mialla zajecie chociaz na chwile.😄

A jakie robisz ciasto ? Ile córka ma lat ?

A kto u was robi śniadania i gotuję obiad ? Czy robicie to wspólnie?

Dzis śniadanie on - wstal pierwszy, obiad ja robiłam 😉

A jakie robisz ciasto ? Ile córka ma lat ?

Corka za pare miesiecy bedzie miala 4 lata. Ciasto to biszkopt z owocami i galaretka. Niestety okazalo sie ze wyszly wszystkie owoce w syropie w stylu brzoskwinie wiec dzis tylko ciasto i rozmrazam maliny. Zrobimy jutro krem jogurtowy, na to owoc i galaretka. Tez bedzie pysznie.

W sam raz  na podwieczorek.