Odkurzacz 0 Napisano Kwiecień 6, 2020 Witam! Mam pytanie. Czy podczas sprzątania pokoju, wszystkie rozrzucone klocki lego i inne małe zabawki po całym pokoju, odkładacie do pudełek. A może wciągacie je do "brzucha odkurzacza"? Zapraszam do dyskusji :-)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ffkasia 1 Napisano Kwiecień 7, 2020 Gdyby klocki i inne drobiazgi należały do mnie to wolałabym je odłożyć na miejsce. Wizja odkurzacza, który wciąga moje rzeczy jest przerażająca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odkurzacz 0 Napisano Kwiecień 8, 2020 Gdyby klocki i inne drobiazgi należały do mnie to wolałabym je odłożyć na miejsce. Wizja odkurzacza, który wciąga moje rzeczy jest przerażająca! A jakby były to zabawki dziecka np. poza jego pokojem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ffkasia 1 Napisano Kwiecień 8, 2020 A jakby były to zabawki dziecka np. poza jego pokojem Jak dziecko jest świadome popełnianego błędu to moim zdaniem lepiej wytłumaczyć, że jak nie posprząta to Ty to zrobisz, ale klocki za kare dostanie dopiero za np. tydzień. Myślę, że próbowałabym w ten sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odkurzacz 0 Napisano Kwiecień 23, 2020 A jakieś inne opinie wobec tego tematu mamuśki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romulus 2 Napisano Maj 6, 2020 Mnie byłoby żal klocków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jazz_lady 0 Napisano Maj 18, 2020 Klocki Lego są strasznie drogie, wiec byloby mi szkoda wciagac je odkurzaczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach