Townsville 7 Napisano Kwiecień 9, 2020 Jestem ciekawa ile chce zarobic opiekunka za miesiac opiekujac sie osoba kompletnieniepelnosprawna. Praca 24 h, wyzywienie na nasz koszt plus pensja. Dni wolne do dogadania sie. duze miasto. Dom z ogrodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malesa 1 Napisano Kwiecień 9, 2020 My płacimy w okolicach 70 zł za 1 dzień (8h). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna11 8 Napisano Kwiecień 15, 2020 70zl za 8h??? To niewolnica????? A co do autorki to nie jest praca tylko poświęcenie, minimum 200zl za dobę opieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilll 49 Napisano Kwiecień 20, 2020 70zl za 8h??? To niewolnica????? A co do autorki to nie jest praca tylko poświęcenie, minimum 200zl za dobę opieki. 200 pln za 24 godziny jest ok a 70 za 8 godzin to niewolnictwo. I gdzie tu logika? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna11 8 Napisano Kwiecień 22, 2020 200 pln za 24 godziny jest ok a 70 za 8 godzin to niewolnictwo. I gdzie tu logika? Jak napisałam to minimum. A logika jest tu że Pani opiekując się 24 h nie płaci za wyżywienie, czynsz i media. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariaG92 4 Napisano Sierpień 11, 2020 Moja siostra płaci młodej dziewczynie po pedagogice 2600 za miesiąc, pon-pt 10-18, ma 4 letnią dziewczynkę, odgrzewa obiad dla siebie i dla małej, w tym mają codziennie 2 h drzemki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna1876 0 Napisano Wrzesień 5, 2020 trochę przerażająca ta stawka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Townsville 7 Napisano Wrzesień 6, 2020 okolo 3000 tys za opieke 24h . Wyzywienie,mieszkanie wliczone . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guruaaska 0 Napisano Wrzesień 10, 2020 to tak naprawdę zależy od konkretnego miasta albo miasteczka. Na pewno w Warszawie cena za godzinę jakiejś tam opiekunki będzie większa niż gdzie indziej. No i inaczej cenią się opiekunki z doświadczeniem, a inaczej takie, które żadnego stażu w tym zawodzie nie mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olastanislawska 0 Napisano Wrzesień 23, 2020 ehh ceny są róże, a czasem człowiek nie ma wyboru i musi kogoś zatrudnić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuśka88 1 Napisano Styczeń 26, 2021 osoba niepełnosprawna wymaga większej opieki niż zdrowa, to musi byc osoba z doświadczeniem, więc wydaje mi się ze 2400 zł za miesiac to takie minimum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach