Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi909090

Facet bez jąder

Polecane posty

Witam. 

Muszę się poradzić, zapytać kogoś, cokolwiek. 

Otóż poznałam faceta, jesteśmy razem 3 miesiące, i on nie ma jąder 🙈

To mnie nie martwi, nie przeszkadza tylko zadaje sobie pytanie czy on może mieć dzieci? 

Nic mi na ten temat nie mówi, próbowałam go podpytać czy chciałby mieć i dlaczego do tej pory nie miał. Odpowiadał że nie spotkał jeszcze żadnej z którą chciałby mieć i jestem 1 kobieta z którą mógłby i by się nie załamał, nawet zartowalismy o ilości dzieci. Ale poczytałam trochę o tym i nic fajnego się nie dowiedziałam 😞

Nie ma problemu ze wzwodem, ale też dużej ochoty na sex nie ma. 

Ma 35 lat, ja 32 i też nie mam dzieci ale chciałbym i poznając kogoś patrzę pod tym kątem bo mój czas tyka. 

Niewiem.... 😕

Gość pari

Witam. 

Muszę się poradzić, zapytać kogoś, cokolwiek. 

Otóż poznałam faceta, jesteśmy razem 3 miesiące, i on nie ma jąder 🙈

To mnie nie martwi, nie przeszkadza tylko zadaje sobie pytanie czy on może mieć dzieci? 

Nic mi na ten temat nie mówi, próbowałam go podpytać czy chciałby mieć i dlaczego do tej pory nie miał. Odpowiadał że nie spotkał jeszcze żadnej z którą chciałby mieć i jestem 1 kobieta z którą mógłby i by się nie załamał, nawet zartowalismy o ilości dzieci. Ale poczytałam trochę o tym i nic fajnego się nie dowiedziałam 😞

Nie ma problemu ze wzwodem, ale też dużej ochoty na sex nie ma. 

Ma 35 lat, ja 32 i też nie mam dzieci ale chciałbym i poznając kogoś patrzę pod tym kątem bo mój czas tyka. 

Niewiem.... 😕

On nie może zrobić ci dziecka, ale ty możesz mieć dziecko ( jest co najmniej jeden sposób na to)🙂

jeśli faktycznie nie ma (powiedział ci , że nie ma czy wymacałaś mu worek i wiesz, że nie ma) a nawet jeśli ma mikroskopijne jak orzeszki laskowe to nie może mieć dzieci - materiał biologii na poziomie 6-8 klasy podstawowej szczerze mówiąc. Może być normalnie rozwinięty i mieć wzwód jeśli pobiera testosteron jako uzupełnienie tego, co powinny wydzielać jądra. Jeśli ma małe niedorozwinięte jądra albo gdzieś tam, gdzie być nie powinny to nawet gorzej niż gdyby w ogóle nie miał - zresztą

Dobrze już nie musimy tutaj dyskutować w jakiej klasie to było, widocznie byłam nie obecną na tych lekcjach 😁

Ale sperme ma, tzn ze sztuczne zapłodnienie też odpada, bo w jego sperme nie na plemników? 

Ale sperme ma, tzn ze sztuczne zapłodnienie też odpada, bo w jego sperme nie na plemników? 

To pewnie sam produkt prostaty, bez plemników.

Usunięcia prostaty, uniemożliwia wtrysk. Jak już..... 

Ty czytaj co piszesz zanim dodasz, bo nie można zrozumieć.  To prostaty też nie ma czy o co ci chodzi?

Gość pari

Jaki? 

Wpisz w wyszukiwarkę bank spermy i  w www.edziecko.pl: Banki spermy - czy ciąża z anonimowym dawcą to dobry pomysł? jest artykuł o tym🙂

Gość pari

prawnie i pod względem uczciwości lepszy niż dawne metody tj. cudowne źródełko z rzeźbą bociana w Krynicy podczas pobytu w sanatorium

A co powiesz na kamienne obiekty typu menhiry?😄 ,,Prastare wierzenia przypisują skałom i głazom moce zapładniania. Bezpłodni małżonkowie szli ocierać się o skały, co stanowiło w Bretanii pozostałość kultu fallicznego".

Był kiedyś w małżeństwie i jak zapytałam dlaczego rozwód to powiedział że ona nie chciała rodziny, dzieci, tylko chciała się bawić i podróżować...... 

Mam rozumiec że nie może i nie ma żadnego ale? Może jednak? 

Z małego też nie wyprodukuje, ktoś napisał wyżej tak 🤷‍♀️

Chyba powinnam go o to zapytać, ale tak trochę dziwnie 😕

Nie dam rady tak 😞

Sprawidzic się nie da, on mówi co innego. 

3 miesiące to chyba czas na takie ważne sprawy, ja byłam i jestem fair, wie wszystko co było ważne o mnie.... 

Bez jąder nie wyprodukuje plemników, chyba, że te plemniki ma gdzieś zamrożone, na taki wypadek.

Jeśli amputacja była planowana z wyprzedzeniem, tak może być.

A może on te jądra ma, tylko małe jedno i nie zauważyłaś?

Bo jeśli nie ma nawet 1 jądra, to nowych plemników już nie wyprodukuje.

Ale przecież załatwić plemniki to nie problem, w Polsce za 150zł, a może i za darmo ktoś się zgodzi.

Żeby nie było ja nie udostępniam swoich.

Zresztą nie wiem, czy niedługo nie będą w stanie wyprodukować plemniki ze wszystkiego.
No i mężczyźni teoretycznie będą nie potrzebni, przynajmniej dla teorii ewolucyjnych.

Nie? A ja chciałam kupić. 

Gość pari

No, ja właśnie z tego powodu jestem prawiczkiem, bym ojcem nie został.

A tak to na studiach słyszałem, że w bankach płacą 150zł, nie wiem, czy kurs się zmienił.

Oraz czy moje by chcieli przyjąć...

No właśnie są duże wymagania co do tego.

Gość pari

Nie dam rady tak 😞

Sprawidzic się nie da, on mówi co innego. 

3 miesiące to chyba czas na takie ważne sprawy, ja byłam i jestem fair, wie wszystko co było ważne o mnie.... 

Jak to sprawdzić się nie da?

u nas było źródełko w Krynicy - to znaczy zapładniali juhasi a mężowi mówiło się, że cudowna woda i tak to działało na całym świecie ... zawsze było coś cudownego

😁😁🙈

Kiedyś panie chodziły na pielgrzymkę do Częstochowy i po 2 tyg. też wracały w stanie błogosławionym.

Gość Tamarra

A może ma małe ale ma 

Jej.... Niewiem. 

To musi przyjmować testosteron? 

Jest też coś takiego co się nazywa "wnętrostwo" czy jakoś tak. Nie jestem specjalistką, ale to coś w rodzaju "wędrującego jądra". Najlepiej zapytaj go wprost. Warto rozmawiać 😉

Gość Tamarra

no ale w dorosłym wieku jeśli wierzyć temu co piszą i mówią fachowcy takie jądra są bezproduktywne ("ugotowane") i wręcz niebezpieczne (ale nie dla partnerki ale właściciela)

Aaaa... Nie jestem specjalistką, możliwe... 

przez cały czas myślałem, że jednak chodzi o faceta bez jaj. a to dosłownie. mówiąc w skrócie, jądra odpowiedzialne są za produkcję plemników. bez jąder nie ma spermy, a więc i potomstwa. odpowiadają też za testosteron, a testosteron - za libido. dlatego kastraci mieli wysokie głosy, bo nie mieli jąder, mieli mało testosteronu, a dużo estrogenów, byli dziewczęcy. nie mówię, że twój facet taki jest, bo mógł mieć raka jąder po okresie dojrzewania. notabene jądra są na zewnątrz, bo człowiek, podobnie jak inne ssaki, ma stałą temperaturę ciała, a do produkcji spermy potrzebna jest odrobinę niższa temperatura niż do jajeczek.

pozdrawiam,

prof. not angry old lion