Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzi

Jak zmienić swoje zachowanie

Polecane posty

A wiec mam 15 lat. I chciałabym zmienić swój charakter. Od 2,5 choruje na nzj. Jest to choroba autoimmunologiczna. Nie da się nią zarazić. Jak wróciłam 2,5 roku temu po 1,5 miesiąca leczenia to ludzie z mojej kl się ode mnie odwracali. Chodziły plotki ze zarażam i jest to obrzydliwe. Ludzie mnie omijali na korytarzu nawet doszło do tego ze nikt ze mną i rozmawiał i bali się mnie dotknąć. Było mi bardzo przykro i nie chciałam się już z nikim przyjaźnić do tej pory została ze mną przyjaciółka jeszcze z przedszkola. Od jakiegoś czasu staram się poznawać osoby z poza mojej szkoły ale jak już kogoś poznam to mi odwala staram się jak najlepiej wyjść aż przesadzam i ktoś się do mnie zniechęca. Czuje przez chwile ze mogę z kimś gadać ale go po chwili zrażam pisząc dużo do niego. Jestem tez przewrażliwiona. Bycie wrażliwym jest Ok ale przewrażliwienie jest okropne mam okresy ze wszystko mi przeszkadza. Miewałam stany lękowe ze coś mi się stanie oprócz jednej choroby ale są one na szczęście coraz rzadsze. Chce być bardziej pewna siebie i nie zamulać kogoś. Jak kogoś poznam to od razu mam tak ze wypaplam wszystko o sobie i nic nie mam do dodania i kontakt się urywa. Proszę nie robić sobie ze mnie jaj. Dziękuje.