Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcingraczyk1988

Kosmetyki konopne kluczem do pięknej cery.

Polecane posty

Dzień dobry,

Pragnę się z Państwem podzielić tematem zupełnie dla mnie szokującym, jest to swoista innowacja w kosmetologii. Od pewnego czasu obserwuję w Polsce szeroko rozwijającą się sferę kosmetyków na bazie oleju z konopi. Reklamowane są jako w pełni legalne i wysoce skuteczne produkty, które wykazują szereg dobroczynnych właściwości związanych  z wyglądem naszego ciała, oraz zdrowiem naszego ciała. Ta innowacja może odmienić zupełnie spojrzenie na konopie i ze znienawidzonej zakazanej rośliny zaczniemy ją postrzegać jako wysoce skuteczną źródło piękna. Tematem zacząłem się interesować po obejrzeniu jednej z reklam w publicznej telewizji zadając sobie pytanie jak zakazana substancja może występować w powszechnie dostępnych kosmetykach ?. Poszukując odpowiedzi na to i wiele innych pytań natrafiłem na sklep oferujący takie produkty www.chillmedic.pl i to właśnie tam dowiedziałem się, że wszelkie produkty dostępne na europejskim rynku powstają z gatunków konopi pozbawionych zakazanego THC. Dzięki pozbyciu się tetrahydrokannabinol THC możemy cieszyć się wszelki dobrem jakie dają nam naturalne konopie. Osobiście skusiłem się zakup maści Trompetol Extra polecanej na AZS, ale w ofercie Chillmedic i wielu innych sklepów może spotkać kremy, balsamy, mydła, szampony i wiele innych kosmetyków do codziennej pielęgnacji naszego ciała.