Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

co skutecznego na ból zatok u tygrysa

Polecane posty

ja słyszałam, że właśnie para z ziemniaków, opary z rumianku i mięty, ale nie mam specjalnego inhalatora

dziś męczy mnie katarek, a ból zatok mniejszy, może samo się oczyści. używam merimeru i rutinoscorbinu. wdychanie mięty wieprzowej odblokowuje. 

x

Nie wiem nigdy mnie nie bolały ale faktycznie może jakieś okłady albo coś w rodzaju pary aby była większa wilgotność. 

Szczerze to nie wiedziałem że zatoki mogą boleć 😉

szczęściarz

x

Niektórzy stosują Amol nacierając się nim... 

ok. coś kojarzę z dzieciństwa. w domu mam tylko spirytus do koronawojny XD

Sinupret - tylko trzeba przynajmniej ze 2 tygodnie stosować (tabletki zielone). Sprawdzone, od 2 lat nie mam problemu z zatokami. Ewentualnie wyrwać ósemki. Ale ja na tą metodę się nie zdecydowałem.

najlepsza dla tygryska byłaby polemika z piratkiem, jednakowoż wszyscy pamiętamy jak jego nonszalancka nadgorliwość wobec tygrysa skierowały bieg jego historii prostą linią w stronę tygrysiego kostkowa :classic_smile:

🙀

Nie tylko dla zatok ale i dla migdałków. Mi rośnie w tej chwili ostatnia ósemka - kurła jestem po 40 i ząb mi rośnie??

Dentysta mnie wysyłał do chirurga, bo to ponoć problematyczna ósemka - zlałem to ciepłym moczem bo mnie nie boli i rośnie ładnie. Za rok (jak ta ósemka urośnie) będę miał wszystkie swoje możliwe zęby w paszczenie 😋

Nie tylko dla zatok ale i dla migdałków. Mi rośnie w tej chwili ostatnia ósemka - kurła jestem po 40 i ząb mi rośnie??

Dentysta mnie wysyłał do chirurga, bo to ponoć problematyczna ósemka - zlałem to ciepłym moczem bo mnie nie boli i rośnie ładnie. Za rok (jak ta ósemka urośnie) będę miał wszystkie swoje możliwe zęby w paszczenie 😋

nie no w takiej sytuacji robi się zdjęcie pantotygrysiczne i idzie do chirurga szczękowego, denntysta Ci tego nie oceni

idź jak koronawirus się skończy