Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IMROSE

DLACZEGO KAŻDY CHCE TERAZ KOTA ???

Polecane posty

A więc chcę powiększyć swoją rodzine o kota ,szukam wszędzie na olx na fb na forach na fb wszędzie gdzie się da . Ale nie jak jest tylko jedno ogłoszenie "oddam kotki" to po dwóch minutach jest nie aktualne! pisałam już do 15 osób (tak liczyłam) i każdy ALE TO KAŻDY pisze mi " witam ,ogłoszenie nieaktualne " aż się we mnie gotuje , dlaczego ? tyle się słyszy że on chce się pozbyć ona itp i nikt nie bierze , ale fun fakt nie , każdy się rzuca to chore tyle .

niestety ,  w dużych miastach NIE MA nawet kotów 'śmietnikowych' lub tak zwanych 'dachowców' ,

Polki i Polacy wszamali wszystkie dzikie koty w tak zwanych 'restauracjach'  tajskich, wietnamskich , chińskich itd. 

wszamali koty smażone lub pieczone , zapłacili za obiad i podziękowali , na odchodne powiedzieli szefowi kuchni, 

że tu jeszcze wrócą 🙂

śmieję się z takich ludzi, którzy idą do knajpy tajskiej na lunch i zamawiają kurczaka z frytkami i surówką a nawet NIE mają świadomości, 

że wszamali kota albo gołębia , haha 🙂 i jeszcze za obiad zapłacili 20 PLN ,

podobno teraz jest w modzie mięso z tłustego psa ,  smalec z psa super działa na COVID-19 ,

Wietnamczycy o tym wiedzą od 1000 lat !

pilnujcie swoje tłuste psy 🙂 

PEŁNO JEST BIEDNYCH BEZDOMNYCH KOTÓW ALE OCZYWIŚCIE TY MUSISZ MIEĆ ŁADNE Z DOMU...

a teraz mnie uważnie zrozum , mam w domu dużego kota który jest bardzo terytorialny i z żadnym innym DOROSŁYM kotem by się nie zaprzyjaznił , terez jesteś zadowolony? polepszyło ci się ? będę mieć takiego kota jakiego ja chcę i jaki mi odpowiada ,ja ci nie dyryguje , w moim pytaniu nie było czy wziąc takiego czy takiego kotka .CZYYYYTAJ ZE ZROZUMIENIEMMMMMM . a co do bezdomnych kotów koty nie mają jednego domu , a są bezdomne przez ludzi a nie prze ze mnie  to brzmi jakbyś miał wąty o to do mnie , serdecznie pozdrawiam dobra duszo.

niestety ,  w dużych miastach NIE MA nawet kotów 'śmietnikowych' lub tak zwanych 'dachowców' ,

Polki i Polacy wszamali wszystkie dzikie koty w tak zwanych 'restauracjach'  tajskich, wietnamskich , chińskich itd. 

wszamali koty smażone lub pieczone , zapłacili za obiad i podziękowali , na odchodne powiedzieli szefowi kuchni, 

że tu jeszcze wrócą 🙂

śmieję się z takich ludzi, którzy idą do knajpy tajskiej na lunch i zamawiają kurczaka z frytkami i surówką a nawet NIE mają świadomości, 

że wszamali kota albo gołębia , haha 🙂 i jeszcze za obiad zapłacili 20 PLN ,

podobno teraz jest w modzie mięso z tłustego psa ,  smalec z psa super działa na COVID-19 ,

Wietnamczycy o tym wiedzą od 1000 lat !

pilnujcie swoje tłuste psy 🙂 

nawet nie wiedziałam ,to chyba dłuższy temat