Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daarkoo

jka radzicie sobie z samotnościa ?

Polecane posty

Tak jak w temacie - jak sobie z tym radzicie ?

bo czasem strasznie mi to doskwiera jednak z drugiej strony nie lubię spędzac czasu wśród innych bo strasznie denerwują mnie ludzie. Zawsze w każdym jest jakaś cecha charakteru której nie moge znieść przez co też nie mogę znalezć dziewczyny ( pomijając to że jestem brzydki :D )

Zacznij uprawiać sport to poprawia samopoczucie psychiczne. Ja dużo pracuję także czas dla siebie mam tylko w weekendy i to nie zawsze bo nieraz ktoś o coś nudzi żeby zrobić.Ogolnie musisz znaleźć cel w życiu i nie dla każdego jest to rodzina i dzieci. Jak jesteś brzydki to możesz popracować trochę nad wyglądem i zadbać o siebie i dla siebie ! Dobra książka,gry video,sport, podróże,wycieczki górskie,filmy dokumentalne to mnie relaksuje i motywuje do działania.Znajdz pasję życiową to nadasz sens swojej egzystencji.

Jak to tyle samotnych to może jedna z Was drogie kicie będzie mi masować plecki dziś wieczorem?👅😀

Z samotnością nie powinno walczyć się tylko ją zaakceptować. Egoistycznie ten czas przekuć na moment dla siebie. Oddać się hobby/pasjom/kształceniu. Robić to co lubi się, nie szukać na siłę towarzystwa, wyluzować. Wtedy przychodzi spokój dupy, a samotność staje się naturalnym, nieuwierającym zjawiskiem.

1 godzinę temu, Alinka43 napisał:

Jest ok-bo nie mam zbytnio wyboru

Nie widzę entuzjazmu 🙂

Dnia 3.05.2020 o 01:06, daarkoo napisał:

jak sobie z tym radzicie ?

Doskonale. Nawet ją lubię. 😀