Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Zrobiłam test ciążowy po 10 min odczekania nie wyszło nic więc zostawiłam test i poszłam. Po 2h wróciłam i zerknęłam z ciekawości i byla tam rozmyta krzywa kreska Ale widoczna. Dziewczyny co to oznacza. Proszę o pomoc 

To oznacza, ze nastepnym razem powinnas przeczytac inatrukcje na opakowaniu. Jezeli wynik ma byc po 5 minutach to sprawdzasz po 5 minutach, jezeli po 10 to po 10. Nie po 2 godzinach ani 2 dniach. To juz nie jest wiarygodne. 

Proonuje kupic nowy test, przeczytac tym razem ulotke i przetestowac sie jeszcze raz. Najlepiej isc do laboratorium i zrobic badanie krwi. Bedzie miarodajne. 

Rozmyta, krzywa nic nie oznacza.Test po paru minutach to już w koszu powinien być.Jeśli ma się pojawić druga kreska nawet blada to pojawi się po kilku sekundach jak tylko mocz nacieknie na miejsce, w którym powinna się ona pojawić.

Wynik sprawdza się po paru minutach(zależy od testu), a potem jest już niewiarygodny. Niby to wiem ale ja po wykonaniu testu i odczytaniu wyniku polozylam go na pralce. Kiedy chciałam go sprzątnąć już go nie było i myślałam że mąż wyrzucił. 3miesiace później znalazł się za pralka. Dalej wynik był taki sam. No ale u mnie już po chwili były 2kreski🙂