XD XD 0 Napisano Maj 7, 2020 Jakie są oznaki że dziewczyna mogłaby mnie lubić? wiem że zakładałem już temat i posłucham porad jakich dostałem i powiem jej że ją lubię ale jeszcze wolę troszkę zaczekać. Proszę jak ktoś zna to jakie są oznaki że ona w ogóle może mnie lubieć? jeśli w ogólę tak jest bo może jedynie ze mną piszę jako koleżanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agama1990 61 Napisano Maj 7, 2020 A nie lepiej po prostu wprost zapytać czy Cię lubi, jak na Ciebie patrzy itd. Po co się domyślać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XD XD 0 Napisano Maj 7, 2020 (edytowany) A nie lepiej po prostu wprost zapytać czy Cię lubi, jak na Ciebie patrzy itd. Po co się domyślać. Bardzo chciałbym wiedzieć co on mnie myśli i wiem że będę musiał się jej spytać ale wolę poczekać bo boje się odrzucenia bo co jeśli mnie nie lubi aż tak bardzo Edytowano Maj 7, 2020 przez XD XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agama1990 61 Napisano Maj 7, 2020 No to chyba dobrze, że dowiesz się na czym stoisz. Nie będziesz tracić czasu na bezcelową relacje. Chyba nie warto podtrzymywać czegoś, co nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sang 1 Napisano Maj 7, 2020 (edytowany) No to chyba dobrze, że dowiesz się na czym stoisz. Nie będziesz tracić czasu na bezcelową relacje. Chyba nie warto podtrzymywać czegoś, co nie ma sensu. No własnie lepiej niech autor zapyta ale jednak jak ma wątpliwości to może poczekać kilka dni. Ja kiedyś miałem koleżankę z którą pisałem często a mój kolega który jest Chińczykiem kiedyś to zauważył nie chcąco ale się mnie spytał czy jest to moja dziewczyna a jak powiedziałem że nie to on powiedział że skoro nie jest moją dziewczyną to po co się nią tak przejmować i by zapytać i jeśli nie będzie chciała ze mną być to by trzymać dystans i tylko rozmawiać z nią czasem Ja i tak nie bardzo go posłuchałem a na końcu się okazało że jednak nic z tego nie wyszło, skończyliśmy szkołę i nigdy już więcej się nie widzieliśmy Edytowano Maj 7, 2020 przez Sang Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choraazy 2 Napisano Maj 7, 2020 Popisz z nią jeszcze, zauważ z jaką częstotliwością ci odpisuje. Opowiedz coś o sobie, swoich wspomnieniach, zobacz czy ją to zainteresuje. Żeby wybadać grunt możesz napisać coś "odważniejszego", zasugerować jakieś spotkanie kiedy otworzą knajpy, nie musi być bezpośrednio, możesz zacząć coś w stylu, że brakuje ci tego i wyskoczyłbyś gdzieś - zobacz czy podchwyci temat. Nie deklaruj zbyt szybko swoich uczuć, bo może pomyśleć, że piszesz tak każdej i wcale nie jest taka wyjątkowa. Badaj ją drobnymi kroczkami i uważnie obserwuj reakcje na to, co jej piszesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
volia 15 Napisano Maj 7, 2020 No ja teraz piszę z kolesiem, który mi się podoba, to mogę powiedzieć co ja robię. A więc, odpisuje szybko (chociaż robię tak z wszystkimi), czasem upchne gdzieś jakieś serduszko, choć staram się tego nie robić, żeby nie wyjść na ...kę. Interesuję się tym co pisze, tym co robi i dopytuję. Piszemy o prywatnych rzeczach, nie tylko o tematach typu studia. Piszę też pierwsza. Wydaje mi się, że to się czuje po prostu, czy ta relacja może znaczyc coś więcej czy nie. Nie ma co się na siłę dopatrywac też. Ale też napiszę czasem coś, czego nie napisałabym koledze, którym nie jestem zainteresowana. Zastawiam się tylko, czy jego wiadomości odbieram tak jak powinnam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Czerwiec 7, 2021 Dnia 7.05.2020 o 16:53, Sang napisał: No własnie lepiej niech autor zapyta ale jednak jak ma wątpliwości to może poczekać kilka dni. Ja kiedyś miałem koleżankę z którą pisałem często a mój kolega który jest Chińczykiem kiedyś to zauważył nie chcąco ale się mnie spytał czy jest to moja dziewczyna a jak powiedziałem że nie to on powiedział że skoro nie jest moją dziewczyną to po co się nią tak przejmować i by zapytać i jeśli nie będzie chciała ze mną być to by trzymać dystans i tylko rozmawiać z nią czasem Ja i tak nie bardzo go posłuchałem a na końcu się okazało że jednak nic z tego nie wyszło, skończyliśmy szkołę i nigdy już więcej się nie widzieliśmy no bo ona była ukrytą tajką o twarzy anioła, jakbyś wzioł jagnę z siedlec nie miałbyś takich dylematów i nawet zrobiłbyś maturę a tak to lipton nie siorba jerba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach