Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

faficzka86

Nie mam okresu od 2 miesięcy a w ciąży nie jestem

Polecane posty

W odstępie 3 tygodni robiłam kolejny test ciążowy i wynik ujemny. Od 20 lat okres chodził mi jak w zegarku co 24-28 dni. A teraz od 2 miesięcy nie mam okresu, a od ponad 2 tygodni mam bóle podbrzusza takie jak miałam zawsze na dzień przed okresem i nic się nie dzieje. Co to może być? Może cukrzyca? Stopa mnie od 3 miesięcy boli jak na niej stanę i już sobie wmawiam stope cukrzycową. Mojej znajomej amputowali nogę. Mam też torbiela w szyjce od wielu lat, jednak boje się zabiegu i zwlekam z tym. Zastanawiam się co też może być przyczyną zatrzymania okresu?

Nie stresuje się, bo słyszałam że stres może zatrzymać. Czy ja mogę iść po jakieś badania krwii do lekarza? Bo teraz podobno wszystko przez telefon. Tylko nie wiem też do jakiego lekarza. Rodzinny czy Ginekolog? 

Od dwóch miesięcy nie masz okresu i nie byłaś u ginekologa ? jakie te kobiety są puste

Ja mam też pytanie jestem 38 dni po stosunku test ciążowy negatywny biorę tabletki anty zamiast ostatniej miesiączki miałam plamienie 1 dzień do kolejnej Ale nie czuje się okresowo