Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama00

Ból piersi

Polecane posty

Hej. Ostatni okres miałam 17 kwietnia teraz powinnam dostać 19 maja. Ale od 2 maja bolą mnie piersi z każdym dniem mocniej. Czy możliwe jest aby owulacja była wcześniej np 1 maja i po owulacji bolą mnie piersi.? Dodam że cykle mam co 31-33 dni 

Współczuję Ci, bo wiem jak ból brzucha czy ból piersi może wpływać na nasze funkcjonowanie i ogólnie życie. Ja miałam bardzo bolesne okresy, wiem że brałam dużo tabletek przeciwbólowych no ale nie miałam wyjścia tak naprawdę. Z czasem zaczęłam coraz bardziej interesować się antykoncepcją hormonalną bo dużo pozytywnego o niej słyszałam, no i że dzięki niej znikają wszelkie bóle związane z okresem. Ginekolog zapisał mi vines, takie z niską zawartością hormonów i muszę przyznać, że od pierwszego dnia już czułam poprawę.

Zależy co się działo w twoim życiu ostatnio. Czy coś mogło mieć wpływ na przesunięcie. W takich wypadkach najlepiej się sprawdza monitor płodności Afrodyta Smart z aplikacją na telefon. Można poznać dokładnie swój cykl i się nie stresować, nawet przy przesunięciach.

Kurcze, ja nic kompletnie przed owulacją nie czuję, tak samo przed okresem... A że nie mam regularnych to sobie muszę sprawdzać temperaturę, by określić kiedy owulacja. Teraz zamówiłam sobie taki certyfikowany cyclotest MySense i automatycznie po pomiarze będzie mi się przez bluetootha przerzucać na tel.