Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xdella

Pieniądze szczęścia nie dają

Polecane posty

Witajcie moi najukochansi nieszczęśnicy, powiadam wam pieniądze szczęścia nie dają także ogłaszam wszem i wobec że, bardzo chętnie podam mój numer konta bankowego w oczekiwaniu na ten nieszczęsny dar który was wprawia w wściekłość, smutek, złość.. 😉

Czekam z niecierpliwością, 

Z wyrazami szacunku, xdella 

2 godziny temu, Xdella napisał:

Witajcie moi najukochansi nieszczęśnicy, powiadam wam pieniądze szczęścia nie dają także ogłaszam wszem i wobec że, bardzo chętnie podam mój numer konta bankowego w oczekiwaniu na ten nieszczęsny dar który was wprawia w wściekłość, smutek, złość.. 😉

Może założymy jakąś grupę datkową 😄
Chętnie zajmę się stworzeniem strony internetowej. Jeśli udałoby nam się od każdego człowieka otrzymać jedną złotówkę - bylibyśmy milionerami 😄

9 godzin temu, ZaklinaczSlow napisał:

Może założymy jakąś grupę datkową 😄
Chętnie zajmę się stworzeniem strony internetowej. Jeśli udałoby nam się od każdego człowieka otrzymać jedną złotówkę - bylibyśmy milionerami 😄

Kiedyś już były takie pomysły, to nazywa się piramida finansowa.😉

11 godzin temu, Xdella napisał:

Dobre😀😁

Znowu mam limit reakcji.😂

Dobranoc :)))