Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiewiórkowa

Bruduguru

Polecane posty

Witajcie. Przychodzę z pytaniem, bo zaobserwowałam to na wielu kanałach , ze vlogerki często pokazują produkty dosyć drogich marek, np kosmetyki, produkty użytku domowego.... jednocześnie maja ogromy chlew w domu, aż razi to w oczy, same tez z półmetrowym odrostami, tłustymi włosami .... was tez to odstrasza ? Ja nie mam nikogo w swoim otoczeniu, kto żyje w takich brudnych wnętrzach , ogólnie wyglada na średnio ogarniętego i nie ogarnia podstawowych obowiązków typu zrobienie obiadu czy posprzątanie w domu, sweet focie w brudnych lustrach .... mnie to na prawdę odstrasza ... może jestem dziwna, ale ogarnięcie mieszkania to godzina roboty , prysznic 15 min.... to chyba nie jest aż tak pracochłonna praca , by nie starczyło czasu na podstawowe czynności. Jak widze kobusowa zmarnowana życiem , wiecznie narzekającą na wszystko , olke rutkę reklamująca termomixa za 6 tys a w domu sajgon tragiczny , wszystko brudne , ona tez taka rozmamłana , szuszolinde wiecznie w dresach , z pryszczami i oklapnietymi włosami to serio nic bym nie kupiła z ich polecenia, większość vlogerek wyglada na mocno zapuszczone 😳