Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szumowina Pis To dziady?

Byłem dziś nad wodą, coś zaszuuuumiało, widziałem kaczkę. I duduś jakiś latał na niebie

Polecane posty

Pan Szumowski lubi szumić dużo a sam nic nie robi. Dobrze że pali Ci się grunt pod nogami 🙂 Wy-pier alaj! I se pampersa na swój rudy ryj załóż a nie nam Polakom każ nosić!!! Zacznij od siebie. Bo co widzę Pańską przystojną buzię w TV to jakoś ni masz haha. Hipokryzja na maksa. Wie Pan że ta maska więcej zarazków zbiera niż chodzenie bez? Że obdziera to człowiieka z godności? Że nie poznasz kto komuś ukradł torebkę załóżmy? Bo nie da się rysopisu podać? Daj sobie spokój.Nie jestem sam, wiele osób będzie walczyś z tym systemem. W żadnym innym kraju nie było takich rygorystycznych ograniczeń jak w Polsce. Więc wstrzymaj sie pan, o tym ...eniu że znów 'maseczki" mamy nosić. Zacznij od siebie... Kurva kto nami rządzi? Sfrustrowany starszy pan z kotem bez konta, jakis brodacz rudy, i przemiły usmiechnięty Pan po 40stce? Masakra. Szkoda mi tylko postawy Polaków. Że się nie buntują jak za PRL-u. Za dwa miesiące każą wam nosić stalową kulę u nogi i co, też tak z uśmiechem na twarzy załiożycie. Apeluję do mądrych ludzi by poczytali czym jest Covid-19. Nazwa brzmi groźnie ale to tylko zwykla odmiana grypy. NIE DAJMY SIĘ!

P.S dajcie jeszcze więcej socjalu. 500+ dla dzieciorobów, 1400 dla bezrobotnych, kurde, 14 pensja dla seniora i uj wie kogo ale nic wam to nie da. My wszyscy młodzi mamy was dośc a ja staram sie uswiadamiać jak największą ilośc znajomych. Po to by na wyborach był wielki wasz koniec 🙂