Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza210

Jak myślicie,po co do mnie pisze?

Polecane posty

Miesiąc temu zerwalam z chłopakiem z którym od dawna nam się nie układało.Tydzień temu napisał do mnie jego najlepszy przyjaciel(nigdy wcześniej nie mieliśmy kontaktu) że teraz ciężko będzie już zobaczyc mnie w ich towarzystwie,jak sie ogólnie czuje po zerwaniu itd.Później pytał czy bylam wcześniej w jakis związkach i ze na powazne związki mam jeszcze czas i teraz lepiej sie bawić.Ja w sumie nie wiedziałam co o tym myslec wiec odpisałam zdawkowo i tyle.Za pare dni napisal co tam,odpisalam mu,popisaliśmy tak ogólnie jak leci i tyle.Nie wiem po co nagle zaczął do mnie pisać i czego chce bo dziwne że nagle po zerwaniu z ex on chce kontaktu.Co o tym myślicie?

Naprawde trudne do odgadnięcia. Koleś pisze do singielki a Ona pyta czemu? Hahaha 

Dnia 28.06.2020 o 22:58, Iza210 napisał:

Miesiąc temu zerwalam z chłopakiem z którym od dawna nam się nie układało.Tydzień temu napisał do mnie jego najlepszy przyjaciel(nigdy wcześniej nie mieliśmy kontaktu) że teraz ciężko będzie już zobaczyc mnie w ich towarzystwie,jak sie ogólnie czuje po zerwaniu itd.Później pytał czy bylam wcześniej w jakis związkach i ze na powazne związki mam jeszcze czas i teraz lepiej sie bawić.Ja w sumie nie wiedziałam co o tym myslec wiec odpisałam zdawkowo i tyle.Za pare dni napisal co tam,odpisalam mu,popisaliśmy tak ogólnie jak leci i tyle.Nie wiem po co nagle zaczął do mnie pisać i czego chce bo dziwne że nagle po zerwaniu z ex on chce kontaktu.Co o tym myślicie?

może chce cię "pocieszyć" po zerwaniu 😉

Dnia 28.06.2020 o 22:58, Iza210 napisał:

Napisał do Ciebie JEGO najlepszy przyjaciel.... To współczuję mu takich "przyjaciół" Dybał już na Ciebie w takim razie jeszcze wtedy gdy byłaś w związku. Czekał tylko aż się wszystko Wam rozpierydoli, a nawet z ukrycia mógł się do tego przyczynić (nie zdziwiłoby mnie to)