Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HotAnonymous<3

Porada?

Polecane posty

Witam. Za chwilę będę mieć już 17 lat i zaczęłam się trochę martwić... Nie mam chłopaka i nigdy nie miałam. Jestem szczupła, zadbana, wysportowana, dość wysoka, uczę się na wysokim poziomie. Może nie chłopcy, ale starsze panie na ulicy pytają się czy idę na Miss :D No i nie wiem... Jestem miła, czasem jakiś żarcik rzucę. Lecz nikt nie jest mną zainteresowany... Ja wiem, że wygląd to nie wszystko, lecz chłopcy piszą raczej do moich koleżanek (nie gadając z nimi wcześniej). Nie wiem w czym jestem od nich gorsza. Może są bardziej... kształtne i mają duże pupy? Nie sądzę, że problemem jest to, że jako jedyna z nich noszę okulary 🤣

W życiu spotkałam się z zainteresowaniem dwóch chłopców. Chciałabym zobaczyć jak to jest. Brak mi życia towarzyskiego... Nawet liczba moich bliskich znajomych wynosi 3. Czuję się trochę bezradna. Mieszkam w małym miasteczku i nie sądzę, by sytuacja się zmieniła.

Nie pomaga mi także moja rodzina, która pyta czy wychodzę na randki i czemu kawalera jeszcze nie mam. Przykro mi odpowiadać, że nic z tego narazie nie będzie i może tak jeszcze długo zostać.

Moje życie nie było kolorowe i chciałabym, żeby chociaż raz coś poszło po mojej myśli. Nie fajnie jest patrzeć, jak do każdego szczęście przychodzi, a ja muszę się o nie prosić i szukać porad.

Jedyne co mi chyba pozostało to czekać?

Gość pari

Pójdziesz na studia i znajdziesz znajomych. Nie martw się za bardzo.

Nie martw się, tylko, że do studiów tyle czasu, a mi ludzi brakuję... Siedzę codziennie w domu i staram się coś robić, moi znajomi nie są chętni na wyjścia, które proponuje.

Słyszałam już, że są słabi i żebym znalazła sobie innych, ale ja nie umiem tego od tak zrobić niewiadomo skąd...

4 minuty temu, HotAnonymous<3 napisał:

Nie martw się, tylko, że do studiów tyle czasu, a mi ludzi brakuję... Siedzę codziennie w domu i staram się coś robić, moi znajomi nie są chętni na wyjścia, które proponuje.

Słyszałam już, że są słabi i żebym znalazła sobie innych, ale ja nie umiem tego od tak zrobić niewiadomo skąd...

Zajmij się więc czymś niż myśleniem o samotności. Ja wiem że są wakacje i nuda. Może jakiś fitnes - poznasz nowe koleżanki, może jakiś sport, netflix, instagram, są też czaty onet lub interia. Jest badoo. Są fora dyskusyjne.