Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anono

Patrzenie na innych

Polecane posty

Wiadomo że faceci patrzą na kobiety czy to na ulicy, na filmach czy zdjęciach i często ciągnie ich do oglądania kobiecej nagosci i lubią to.

Gdyby facet widzial atrakcyjna kobiete to chetnie by na nią popatrzal a mnie nie ciągnie do popatrzenia na facetow, a przynajmniej w tym erotycznym kontekście. Rzecz w tym ze chciałabym myslec i czuc na widok fajnych facetów to samo co czują i myślą faceci na widok fajnych dziewczyn czy nagich ciał. Jak jest przystojny nago lub pół nagi facet to ja nic nie odczuwam i nie pobudza mi sie w ogóle wyobraźnia. 

Ktoś ma jakies rady lub jest w podobnej stytuacji? Czy może kobiety tak nie mają? 

Rozumiem Cię choć jestem facetem 😎.

👌😭😌 Takie życie.

Jedni mają i różni są.

Jak naprawdę jest tego nikt nie wie.😔

Gość
5 godzin temu, Anono napisał:

Czy może kobiety tak nie mają? 

Mają. Czasem są bardziej sprośne od facetów😉

5 godzin temu, Anono napisał:

jest w podobnej stytuacji

🤚 łączę się w bólu. Nie ma takiej komedii, która bardziej rozbawiłaby mnie niż show chippendalesów. Obcy facet = zero podniety. Nie cierpię z tego powodu. 

Gość
50 minut temu, Kulfon napisał:

Ale czym się martwisz? Chciałabyś być napalona na facetów na ulicy?

Tak, kobiety wbrew pozorom tak mają. Jarają się kurierem, kelnerem, facetem w knajpie ze stolika obok i to tak bardzo, że z łóżka nie wypuściłyby. Jeśli myślisz, że jest inaczej to masz skryte  koleżanki😏

2 minuty temu, elektryzująca napisał:

Tak, kobiety wbrew pozorom tak mają. Jarają się kurierem, kelnerem, facetem w knajpie ze stolika obok i to tak bardzo, że z łóżka nie wypuściłyby. Jeśli myślisz, że jest inaczej to masz skryte  koleżanki😏

Nie zgadzam się , ja tak nie mam . Owszem jak widzę fajnego faceta na myśl mi przychodzi ile on musiał włożyć wysiłku żeby tak fajnie wyglądać ( wysportowany i zadbany) ale nie ma w tym żadnych innych kontekstów. 

Gość
1 minutę temu, Olciaa napisał:

Nie zgadzam się , ja tak nie mam . Owszem jak widzę fajnego faceta na myśl mi przychodzi ile on musiał włożyć wysiłku żeby tak fajnie wyglądać ( wysportowany i zadbany) ale nie ma w tym żadnych innych kontekstów. 

Nie twierdzę przecież, że wszystkie. Potrafią jednak rozbudzić się, nawet bardzo😉

5 godzin temu, Kulfon napisał:

Ale czym się martwisz? Chciałabyś być napalona na facetów na ulicy?

Chciałabym myslec i czuc na widok jakiegos faceta to samo co faceci mysla i czuja na widok kobiet. Myślę ze to by bylo pomocne będąc w związku bo czesto sie pojawia zazdrość gdy chlopak patrzy na inne lub przegląda jakies nagie w internecie - byloby fer i łatwiej by bylo zrozumieć nature tego