Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryk 23.

Poznam Panią z brzuszkiem.

Polecane posty

Aż sobie przypomniałam jaka byłam napalona w drugiej ciąży :D. Miałam mdłości, ale przy tym taką chcicę, że myślę że szczególnie ze 2 miesiące, to chodziłam ciągle mokra i musiałam się masturbować minimum 2 razy dziennie, bo po prostu nie wyrabiałam...Powoli zaczęło mi przechodzić jak brzuszek zaczął rosnąc na dobre, no ale u mnie dość późno następuje, bo dopiero w 3 trymestrze...Tak na mnie hormony działały :D. Z kolei w pierwszej ciąży zero ochoty na seks 🙂

40 minut temu, ddt60 napisał:

Niektórym dziewczy z otyłością brzuszną nawet te brzuszki mają fajne...

W mojej opinii to nie jest otyłość brzuszna (bo piersi nadal większe od brzucha), tylko poważna nadwaga przy bardzo kobiecej sylwetce😏

3 godziny temu, Onkosfera napisał:

W mojej opinii to nie jest otyłość brzuszna (bo piersi nadal większe od brzucha), tylko poważna nadwaga przy bardzo kobiecej sylwetce😏

a propos powrotu do tematu zasadniczego prawda jest taka, że ciąża u ukochanej - żony czy partnerki to szczególny okres i gdy dziecko jest przez obojga partnerów spodziewane i pożądane to mężczyzna odczuwa dumę, zadowolenie, szacunek do kobiety a nawet także pewną formę erotycznego pożądania. Ja tak to odczuwałem chociaż w moim przypadku nie erotyczne pożądanie musiało się spełniać bez pełnego seksu bo ciąże były zagrożone. Ale dotyczy to kobiet, które były w ciąży ze mną. Ten facet tak jakby miał fetysz kobiety ciężarnej niekoniecznie tej, z którą on jest w ciąży - trochę może to dziwne.

https://x.imagefapusercontent.com/u/MisterFavorite/8037812/381017957/schwanger-93.jpg

Dnia 13.08.2020 o 21:57, ami napisał:

Aż sobie przypomniałam jaka byłam napalona w drugiej ciąży :D. Miałam mdłości, ale przy tym taką chcicę, że myślę że szczególnie ze 2 miesiące, to chodziłam ciągle mokra i musiałam się masturbować minimum 2 razy dziennie, bo po prostu nie wyrabiałam...Powoli zaczęło mi przechodzić jak brzuszek zaczął rosnąc na dobre, no ale u mnie dość późno następuje, bo dopiero w 3 trymestrze...Tak na mnie hormony działały :D. Z kolei w pierwszej ciąży zero ochoty na seks 🙂

No właśnie 🙂 o to chodzi, żeby miała ochotę na prawdę 🙂

1 godzinę temu, Patryk 23. napisał:

Mhm aktualne. 

widzę, że się nie poddajesz i wydaje ci się, że ciężarna kobieta nagle będzie miała ochotę na seks na boku z obcym facetem. Owszem kiedyś widziałem klika takich ogłoszeń na roksie dawanej przez ciężarne prostytutki ale czy to etyczne uprawiać seks za pieniądze z ciężarną? Jeśli chcesz szukać to póki jeszcze gorąco to może jednak na plaży ?

https://thumb-p6.xhcdn.com/a/rGh7gm-im1ZgOq6_zK4ElA/000/342/327/196_1000.jpg