Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karaleczka125

Co może wolna kochanka? Co może żonaty kochanek?

Polecane posty

Tak jak w temacie- jak powinna postępować kochanka po rozwodzie w układzie z żonatym? Co może i jak powinien postępować kochanek żonaty w układzie z rozwiedziona? 

Lepiej zapytaj prawnika, zamiast losowych ludzi z forum. O ile chodzi Ci o ewentualne kłopoty prawne dla gościa będącego w małżeństwie.

30 minut temu, Tur napisał:

Lepiej zapytaj prawnika, zamiast losowych ludzi z forum. O ile chodzi Ci o ewentualne kłopoty prawne dla gościa będącego w małżeństwie.

Masz rację. Dziękuję za porade😊🌺

43 minuty temu, Tur napisał:

A jak zwykle lepiej skrytykować,bo tak najrposciej. Czytając inne tematy nie uważam aby mój był niestosowny. 

15 minut temu, Karaleczka125 napisał:

A jak zwykle lepiej skrytykować,bo tak najrposciej. Czytając inne tematy nie uważam aby mój był niestosowny. 

? Nie skrytykowałem. Po prostu wydaje mi się, że w takich sprawach lepiej zapytać prawnika, niż władować się na minę po poradzie z forum.

4 minuty temu, Tur napisał:

? Nie skrytykowałem. Po prostu wydaje mi się, że w takich sprawach lepiej zapytać prawnika, niż władować się na minę po poradzie z forum.

A co mi prawnik poradzi? Pomyślmy o co mogę się go spytać. 

1. Czy kochanek przepisze mi swój majątek lub część jeśli loda mu będę robić i dzielić luxko z jego żona? 

2. Czy mam prawo podać go do sądu o naruszenie moich uczuć i uszczerbek na zdrowiu jeśli np zabroni mi pisać wieczorem do niego namiętne eski? 

3. Czy mam prawo porozumieć się z jego żona na sali sądowej i wnioskować o odszkodowanie za to, że jej więcej czasu piswieca jej niż mnie. 

Myślę, że najlepsze pytanie do prawnika :

1. Co Pan dziś robi po pracy? Kawa? 😊

5 godzin temu, Karaleczka125 napisał:

Nikt nie umie odpowiedzieć na tak proste pytanie.

Ja potrafię.

Oboje mogą wszystko. Jednocześnie nic nie muszą.

Dziękuję za uwagę.

2 godziny temu, Nemetiisto napisał:

Ja potrafię.

Oboje mogą wszystko. Jednocześnie nic nie muszą.

Dziękuję za uwagę.

Dziękuję za odpowiedź. 

Nie mniej jednak z Tobą się nie zgodzę. 

To co może tworzyć kochanek w relacji z kochanka, tego kochanka zrobić nie może (mówimy oczywiście o relacji jak w temacie). 

1 godzinę temu, Karaleczka125 napisał:

tego kochanka zrobić nie może (mówimy oczywiście o relacji jak w temacie). 

Czego niby nie może?

20 godzin temu, Karaleczka125 napisał:

Tak jak w temacie- jak powinna postępować kochanka po rozwodzie w układzie z żonatym? Co może i jak powinien postępować kochanek żonaty w układzie z rozwiedziona? 

Odpowiedź na pierwszą część - powinna znaleźć żonie kochanka kochanka, oczywiście rozwiedzionego.

Odpowiedź na drugą część - żonaty kochanek powinien znaleźć swojej żonie rozwiedzionego kochanka. Potem powinni wymieniać się kochankami i wciągać w tą relację kolejnych żonatych/zamężnych kochanków/kochanek.

4 godziny temu, Skb napisał:

Odpowiedź na pierwszą część - powinna znaleźć żonie kochanka kochanka, oczywiście rozwiedzionego.

Odpowiedź na drugą część - żonaty kochanek powinien znaleźć swojej żonie rozwiedzionego kochanka. Potem powinni wymieniać się kochankami i wciągać w tą relację kolejnych żonatych/zamężnych kochanków/kochanek.

Dobre😁

Gorzej by było jak suma sumarom wszystkim byłoby lepiej niż tym co to zapoczatkowali😁

Ale wtedy też jest optymistyczne os-może by wszystkim pozazdrościli i sami wzięli się za robotę 😉😋

17 godzin temu, Karaleczka125 napisał:

Dobre😁

Gorzej by było jak suma sumarom wszystkim byłoby lepiej niż tym co to zapoczatkowali😁

Ale wtedy też jest optymistyczne os-może by wszystkim pozazdrościli i sami wzięli się za robotę 😉😋

Inaczej nie umiem odpowiedzieć na skrajne niezrozumienie małżeństwa, oszustwa i kłamstwa. Skrajnie nieodpowiedzialni ludzie rujnują życie innym - niby bliskim osobom. Kochanka nie stać na chwilę uczciwości by powiedzieć żonie, że nie chce żyć z nią i rozwieść się. A kochance odpowiada spijanie soczków żony kochanka... 

Dnia 27.07.2020 o 09:47, Skb napisał:

No to poleciałes po całości ahhahaahah  a ja bym powiedziala tak 

po 1 nie  brac sie za zonatych  jest duzo wolnych facetow i po problemie ,kobieta kobiecie nie powinna dodawac łez

16 godzin temu, Załamana ania napisał:

No to poleciałes po całości ahhahaahah  a ja bym powiedziala tak 

po 1 nie  brac sie za zonatych  jest duzo wolnych facetow i po problemie ,kobieta kobiecie nie powinna dodawac łez

No cóż...wszystko ma swoje granice... nawet absurdy. Wyciągnęłaś esencję z moich wypocin i w jednym zdaniu oddałaś sens mojej wypowiedzi. 🙂