Agnieszka Wie 0 Napisano Sierpień 22, 2020 Hej dziewczyny, mam pytanie i bardzo proszę o pomoc. Staramy się z mężem o potomstwo jednak nie jest to takie łatwe jak za pierwszym razem. Może i również dlatego, że posiadam tylko jeden jajnik wraz z jajowodem. Drugi musiał być usunięty 3 miesiące temu wraz z potworniakiem. Pytanie: Czytałam że przy jednym jajniku może nie w każdym miesiącu następować owulacja. Czy jeśli test na owulacje wskazuje że mam dni płodne to powinny one być płodne i ewentualnie po prostu współżyjemy z mężem zbyt wcześnie/lub za późno? Wystarczy wtedy współżyć co dwa dni czy lepiej byłoby codziennie? Bardzo pragniemy dzidziusia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solanka 203 Napisano Wrzesień 7, 2020 Dnia 22.08.2020 o 21:41, Agnieszka Wie napisał: Pytanie: Czytałam że przy jednym jajniku może nie w każdym miesiącu następować owulacja. Czy jeśli test na owulacje wskazuje że mam dni płodne to powinny one być płodne i ewentualnie po prostu współżyjemy z mężem zbyt wcześnie/lub za późno? Wystarczy wtedy współżyć co dwa dni czy lepiej byłoby codziennie? Bardzo pragniemy dzidziusia. Oprócz robienia testów zacznij mierzyć temperaturę i obserwować śluz wg zasad naturalnego planowania rodziny. Sprawdzisz przynajmniej czy co miesiąc masz tę owulację. A i ciążę da się z tych danych odczytać przed zrobieniem testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kicka 0 Napisano Listopad 5, 2020 Witam, mam do sprzedania Ovitrelle 250 cena 50zł oraz Gonapeptyl 0,1 mg/1ml 5 ampułkostrzykawek cena 120zł Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 11, 2020 Polecam monitorować swój cykl, ja korzystam z komputera cyklu MyWay, więcej o nim możesz poczytać na cyclotestpolska . pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach