Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Fuksja

Jak rozprowadzic szampon bez SLS?

Polecane posty

Uwazam, ze nie ma glupich pyta艅, tylko glupie odpowiedzi 馃槈

I tak jak w temacie.

Mam problem z rozprowadzaniem szamponu bez SLS wiec dolewam wiecej i wiecej i wciaz mam wrazenie ze sie nie umyja dokladnie. (Uzywam sporo suchego szamponu, lakieru, odzywki, maski, olejuje). Dopiero zaczelam zwracac uwage na tego typu kosmetyki naturalne ale mysle ze tu sie poddam bez pomocy 馃槈

jest jakis sposob ?

Wlosy dlugie, proste, niefarbowane, cienkie czarne z pasmami siwych grubasow.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 PNINA

聽W艂a艣nie gdyby by艂y kr贸tkie to 艂atwiej rozprowadzi膰. Musz膮 si臋 przyzwyczai膰 do takich szampon贸w. Daj troch臋 szamponu ze spieniaczem potem dopiero ten naturalny. Ja czasem myj臋 szamponem akurat聽 Babci Agafi ale聽 przed daj臋 kropelk臋 Fructisa bo te偶 mi co艣 nie pasuje. Moje w艂osy i tak lubi膮 ze SLS.聽 聽 聽

Udost臋pnij ten post

Pomieszaj w wod膮... Kilka kropel albo pojemniczek z szamponem i wod膮, pomerda膰 to i wtedy nak艂adasz wmasowujesz w sk贸r臋. Mam nadziej臋, 偶e pomog艂am 馃槈

Udost臋pnij ten post

PNINA

w艂a艣nie tak zrobi艂am.

Standardowo ka偶dy szampon rozcienczam na d艂oni woda, ale te bez SLS mimo tej praktyki zupe艂nie nie wsp贸艂gra艂y. Wiem 偶e chodzi o sk艂adnik kt贸rego nie ma a zwykle daje po艣lizg, dlatego doda艂am p贸艂 na p贸艂 zwyk艂ego szamponu. I z tego b臋d臋 schodzi膰 ku temu bez SLS. Mam nadziej臋, 偶e w艂osy si臋 przyzwyczaja 馃挭馃徏馃馃憢

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PNINA
13 godzin temu, Fuksja napisa艂:

PNINA

w艂a艣nie tak zrobi艂am.

Standardowo ka偶dy szampon rozcienczam na d艂oni woda, ale te bez SLS mimo tej praktyki zupe艂nie nie wsp贸艂gra艂y. Wiem 偶e chodzi o sk艂adnik kt贸rego nie ma a zwykle daje po艣lizg, dlatego doda艂am p贸艂 na p贸艂 zwyk艂ego szamponu. I z tego b臋d臋 schodzi膰 ku temu bez SLS. Mam nadziej臋, 偶e w艂osy si臋 przyzwyczaja 馃挭馃徏馃馃憢

To ciesz臋 si臋 偶e dobrze podpowiedzia艂am 馃檪 Jaki u偶ywasz szampon?Wczoraj si臋 zastanawia艂am nad kupnem Babci Agafi szamponu piwnego. Niby dla m臋偶czyzn przeznaczony. Daje podatno艣膰 czego bym sobie 偶yczy艂a i od偶ywia w艂os.聽聽

Udost臋pnij ten post