Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmidaButsu

Nie wiem czemu ale ludzie z dzielnicy mi zaczynają zazdrościć wszystkiego hah

Polecane posty

I dobrze im tak. 😹

A najbardziej mi chyba zazdrości taki który jest rudy a jego doopa to stara brzydka lambadziara.. hahahaha..

Jedyna to osoba której nie lubię, a się dowiedziałem że chciał namówić innego kolegę aby mi zajeepac rower i nawet auto ukraść.

Tak mi powiedział pewien typ

Co ci ludzie mają tyle jadu w sobie 😹

Ej.. tego płazem im nie puszczę. Zazdrosne o wszystko robaki😎

Gość BennieAndTheJets1

Żyjesz w telenoweli 🥴

Gość BennieAndTheJets1
8 minut temu, AmidaButsu napisał:

Co z takimi robić robakami i ich brzydkimi lambadziarami?? 

Fujka😹 obrzydliwe..

Nie zwracać uwagi 

1 minutę temu, Дядя стёпа napisał:

Nikt ci niczego nie zazdrości, masz urojenia paranoidalne od nadużywania narkotyków. 😎

Badania wykazały, że ryzyko wystąpienia psychozy u osób zażywających konopie indyjskie w porównaniu z niestosującymi ich zwiększa się o 40%. Zdaniem z kolei szwedzkich badaczy używanie konopi do 18 roku życia prowadzi do 6-krotnego wzrostu ryzyka schizofrenii w późniejszym życiu. Nie oznacza to co prawda, że u każdej osoby, która zażywa marihuany rozwinie się w przyszłości schizofrenia, ale mimo wszystko zwiększa ryzyko jej wystąpienia.  

Oooo pięknie napisane az sobie zapisze te badania

Gość BennieAndTheJets1
5 minut temu, Дядя стёпа napisał:

Nikt ci niczego nie zazdrości, masz urojenia paranoidalne od nadużywania narkotyków. 😎

Badania wykazały, że ryzyko wystąpienia psychozy u osób zażywających konopie indyjskie w porównaniu z niestosującymi ich zwiększa się o 40%. Zdaniem z kolei szwedzkich badaczy używanie konopi do 18 roku życia prowadzi do 6-krotnego wzrostu ryzyka schizofrenii w późniejszym życiu. Nie oznacza to co prawda, że u każdej osoby, która zażywa marihuany rozwinie się w przyszłości schizofrenia, ale mimo wszystko zwiększa ryzyko jej wystąpienia.  

Amida wczoraj zainspirował mnie do czytania na ten temat. Znam dziewczynę, która miała skłonności do schizofrenii po narkotykach i po nieudanej próbie samobójczej do tej pory siedzi w ośrodku. (Rok czasu już) No ale ona helupe zaje’bała dodatkowo kilka razy. Nie wiem co gorsze bycie alkoholikiem czy ćpunem 🤔

Nigdy nie miałem epizodu psychozy.

😹 

Pewnie ten rudy diller i jego obrzydliwa spasła locha xd mają jakieś jazdy czy inne tam koleżanki, co pisały mi na priv że jestem Egoista bo nie mam dziewczyny..

Hahaha.

A BBB😹😔 wypomina mi od pół roku divę, stary krasnal rudy na którego żaden facet nie splunie nawet

Znam ją!!!! Osobiście s ta ...ka się nie domyśla.. hahaha 

Gość BennieAndTheJets1
2 minuty temu, Дядя стёпа napisał:

Jak nie, przecież właśnie teraz przeżywasz epizod psychotyczny. 😎 Jak tam panienka loszka? Wciąż ujeżdża lwa? 😄

Osobiście postawiłbym znak równości między heroinistami i alkoholikami. 😎

Może to i prawda 😬

2 minuty temu, Дядя стёпа napisał:

Jak nie, przecież właśnie teraz przeżywasz epizod psychotyczny. 😎 Jak tam panienka loszka? Wciąż ujeżdża lwa? 😄

No to prawda było zdjęcie chcesz ? Na dowód🤣 

Lew strzegący zamku...

Jejku

Cytat

Osobiście postawiłbym znak równości między heroinistami i alkoholikami. 😎

Mój stary był całe życie heroinista.

🙀😹 Ten to był zawodnik ja przy nim nie mam startu...

2 minuty temu, Agatka czubek napisał:

Mozna nakleic I'm na dzrzwi zakrwawiona podpaski polecam Sama robilam 🌞

Mnie chcieli w coś jeszcze wrobić.. to za mało, ale dzięki to też nie głupie 🙃

I co wiem że wstyd wam przyznac ale okazuje się że to wszystko prawda i nawet moje Orby są całkowicie realne!!👹 

Hihi 😜

2 minuty temu, BoniBluBalbina napisał:

A co do słynnej panienki jedyne co można to jej współczuć ze zadaje się z idjota który wrzuca jej zdjęcia do sieci myśląc ze ktoś mu zazdrości. 

A ty czemu mi od roku wypominasz divy u których byłem w każdym temacie zazdrościsz mi? Bo nie czaje takiej ...y..

🤣🙃

I druga rzecz wrzuciłem no mi zarzucał pasztet BBB z Oliwy nieprawdę wraz z innymi z urojeniami. Wyszło że jednak to prawda był Lew. 

Był czy nie?🤣🙀

3 minuty temu, Дядя стёпа napisał:

A co panienka loszka w Pszczynie robi? 😄 Przecież ona jakiejś wyspie mieszkała? 😄

Panienka zawsze jest w drodze, nie znam drugiej takiej 😜

Chory psychol który ma się bardzo dobrze. 🤣🙃 I inni nie mogą tego znieść BBB jest tego doskonałym przykładem.🙂

1 godzinę temu, BoniBluBalbina napisał:

I czego się jeszcze dowiem od was? Teraz wiem ze mieszkam w oliwie. Może w zoo jako słynna locha?

No w okolicy dworca PKP. Szlas i nawet nie byłaś świadoma kto idzie z drugiej strony, nie zapominaj kto tu ma oko Boga Śmierci ofiarowane mi przez samą Panienkę 😛