Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Serce2703

Dzień przed okresem a szyjka wysoko.

Polecane posty

Witam. Jestem przed okresem, jutro powinnam dostać. Zastanawia mnie moja szyjka która 3 dni temu była bardzo nisko a dziś jest wysoko. Mam dziwny śluz który jest biały, czasem przezroczysty konsystencja nie jest zbyt gęsta oraz bez żadnych przykrych zapachów. W pochwie mam ciasno ale mięciutko. Temperatura ciała wynosi 37 i trzyma sie tak cały tydzień. Brzuch pobolewa mnie tak jak na okres tylko zazwyczaj u mnie bóle pojawiają sie gdy zaczynam juz krwawić. Nie wiem co mam o tym myślec. Czy to normalne przed okresem ze szyjka podnosi sie do góry? 

Dnia 16.09.2020 o 10:42, Serce2703 napisał:

Witam. Jestem przed okresem, jutro powinnam dostać. Zastanawia mnie moja szyjka która 3 dni temu była bardzo nisko a dziś jest wysoko. Mam dziwny śluz który jest biały, czasem przezroczysty konsystencja nie jest zbyt gęsta oraz bez żadnych przykrych zapachów. W pochwie mam ciasno ale mięciutko. Temperatura ciała wynosi 37 i trzyma sie tak cały tydzień. Brzuch pobolewa mnie tak jak na okres tylko zazwyczaj u mnie bóle pojawiają sie gdy zaczynam juz krwawić. Nie wiem co mam o tym myślec. Czy to normalne przed okresem ze szyjka podnosi sie do góry? 

Zrób test będziesz wiedziała co za tym idzie, każda kobieta jest inna i inaczej wszystko przechodzi 🙂 

Serio sprawdzasz przed okresem czy szyjka jest wysoko czy nisko? Mierzysz temperature i obserwujesz wilgotnosc... Rozumiem, ze starasz sie o dziecko, w innym wpadku jestes dziwna. Zrpb test ciazowy i dowiesz sie czy zaciazylas czy nie. Albo zrob badanie krwi.

Ja to podziwiam. Nie jestem w stanie stwierdzić czy szyjkę mam miękką czy wysoko... Myślę, że niektóre staraczki mogą mieć takie umiejętności jak ginekolog już 😄

No i autorka zapewne dostała okres i się nie odzywa, szyjka nie ma nic do tego czy jest wysoko czy nisko.