Malina321 1 Napisano Wrzesień 16, 2020 Witam, nie mam doświadczenia w ani jednym ani drugim temacie, dlatego pytam. Mam 25 lat i pracuje za granicą. Właśnie wprowadzamy sie do domu który budowaliśmy kilka lat i zaczynamy życie w Polsce. Jednocześnie planuję dziecko i chcę zacząć zaocznie studia. I tu pytanie czy sądzicie że dom, studia i niemowlak są do połączenia? Wiem że dziecko będzie priorytetem i nie chcę nie mieć dla niego czasu, ale chcę też inwestować w siebie i mieć wykształcenie żeby podjąć pracę gdy dziecko podrośnie. Proszę radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miła3 55 Napisano Wrzesień 16, 2020 Ze studiami zaocznymi na 100% dasz radę. Musisz tylko dobrze się zorganizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malina321 1 Napisano Wrzesień 16, 2020 1 minutę temu, Miła3 napisał: Ze studiami zaocznymi na 100% dasz radę. Musisz tylko dobrze się zorganizować. Też mam taką nadzieję ale studia zaoczne czy nie to jednak trochę czasu zajmuję...stąd te wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malina321 1 Napisano Wrzesień 16, 2020 4 godziny temu, Miła3 napisał: Ze studiami zaocznymi na 100% dasz radę. Musisz tylko dobrze się zorganizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malina321 1 Napisano Wrzesień 16, 2020 Ktoś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malina321 1 Napisano Wrzesień 17, 2020 Tyle? Serio nikt nie pracuje i nie wychowuje dziecka jednocześnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amy256 0 Napisano Wrzesień 29, 2020 Koleżanka studiuje zaocznie w mieście oddalonym o 150km. Ma dwójkę małych dzieci. Daje radę i jest z siebie bardzo zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach