Po:mocy 0 Napisano Wrzesień 19, 2020 Witam drogie panie ... mam pytanie czy ktos z was byl na aborcji za granica czy jest sie czego bać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokiii 10 Napisano Wrzesień 19, 2020 Ile masz lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona89 1 Napisano Wrzesień 19, 2020 Ja miałam robiona w Niemczech. Miałam zabieg pod pełna narkoza. Nikt nie oceniał, nikt nie próbował namówić do zmiany decyzji. Polecam znaleźć grupę " Ciocia Basia" kobiety pomagają zorganizować wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po:mocy 0 Napisano Wrzesień 19, 2020 7 godzin temu, Lokiii napisał: Slyszalam ze tabletki poronne nie sa za dobrym sposobem ... nie zawsze to dziala i ból jest straszny ... chce to zrobic w tajemnicy przed rodzina ... A czy w innym kraju bedzie rownie bezpiecznie jak w niemczech ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokiii 10 Napisano Wrzesień 19, 2020 16 minut temu, Po:mocy napisał: Ja pytam ile masz lat. Nic nie pisałam o tabletkach poronnych. Pomyliłaś mnie z weronika2000x. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po:mocy 0 Napisano Wrzesień 19, 2020 Przepraszam ... jestem nowa i jakos tak przez przypadek odpisalam ... przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokiii 10 Napisano Wrzesień 19, 2020 1 godzinę temu, Po:mocy napisał: Przepraszam ... jestem nowa i jakos tak przez przypadek odpisalam ... przepraszam Nie ma problemuAle jakoś nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie. Przemysł DOBRZE swoją decyzję, jakąkolwiek podejmiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach