Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gocha_95

Czy on jest nieśmiały?

Polecane posty

Niedawno byłam na Wesley i poznalam tam bardzo w porządku chłopaka! Tnczylam z nim prawie cala imprezę!Na koniec jak juz DJ się zbierał to wiedzieliśmy sobie przy stole i zaczęła mu jeździć ręką po udach a on w odpowiedzi zrobił to samo na koniec się poprzytulalismy i tyle.. Pksalam do niego chwilę podpisywał a później juz nie, zastanawiał się czy on jest niesmialy czy nie zainteresowany? Ale sam mnie do tańca porywał przytulal.. 🤷🏽

Oczywiście ze nie jest nieśmiały bo nie przytulalby sie z Toba, przecież zachowywał sie na imprezie dość odważnie wzgledem Ciebie ale nie jest zainteresowany skoro urwał kontakt, widocznie była tylko chwilowa rozrywka i być może juz podrywa inna. 

Może być nieśmiały ! Ja jestem a sie przytulam z kobietami - gorzej pozniej w relacji sam na sam rozmowa. 

Moze on specjalnie tak teraz gra z tobą żebyś zaczela myslec o nim intensywnie a on zgrywa niedostepnego - co widać mu wychodzi bo piszesz z nim. 😉 Spokojnie nie mysl tyle o nim, popiszcie, spotkajcie sie. Wszystko na luuzie

A myślisz ze jak przystaje podpisywać czy to juz jest nieśmiałość czy brak zainteresowania? Nie chce być nachalna