mowiebowiem 1 Napisano Wrzesień 22, 2020 Cześć Macie może do polecenia jakieś dobre książki, mogą być jakieś nowości, chętnie bym coś poczytał... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Des00 1 Napisano Wrzesień 22, 2020 Nieświadome wybory Berger 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark_Side 77 Napisano Wrzesień 23, 2020 Możesz przeczytać "Pacjentkę" z 2019 roku. Fajna, wciągająca książka z ciekawym zakończeniem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziu1inka 0 Napisano Październik 2, 2020 Zaczęłam czytać "Zrób mi jakąś krzywdę" Żulczyka. Czy tylko mi tak ciężko się to czyta? Może ktoś czytał i ma podobne wrażenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Październik 2, 2020 Zależy co lubisz. Ja aktualnie czytam "Dziennik Geniusza" Salvadora Dali. Polecam jesli lubisz coś innego, abstrakcyjnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArthurFleck 8 Napisano Październik 3, 2020 Dnia 22.09.2020 o 10:22, mowiebowiem napisał: Cześć Macie może do polecenia jakieś dobre książki, mogą być jakieś nowości, chętnie bym coś poczytał... Lot nad kukułczym gniazdem Dom na wyrębach Podarunek Evansa ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ruszka 3 Napisano Grudzień 4, 2020 Taki dobry temat i tylko kilka postów . Czas dorzucić coś od siebie: 1. Międzynarodowy dzień mafii 2. Marokańskie Słońce i kontynuacja czyli Francuskie Noce 3. Kodeks ojca 4. Słońce umiera i tańczy 5. Era Wodnika 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łaknienie 53 Napisano Grudzień 4, 2020 C. Cussler - Zaginione Imperium G. Masterton - Dziedzictwo S. Darda - Słoneczna Dolina, Dom Na Wyrębach Tom Clancy - Kolekcjoner J. R. R. Tolkien - Silmarillion 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlicjaKu 2 Napisano Luty 8, 2021 "Ślepnąc od świateł" - Żulczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeciaKirka 1 Napisano Luty 15, 2021 Dnia 8.02.2021 o 08:11, AlicjaKu napisał: "Ślepnąc od świateł" - Żulczyk Bardzo dobra - znacznie lepsza od "Zrób mi jakąś krzywdę" - ta jest taka sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlicjaKu 2 Napisano Luty 15, 2021 9 godzin temu, BeciaKirka napisał: Bardzo dobra - znacznie lepsza od "Zrób mi jakąś krzywdę" - ta jest taka sobie A tej nie czytałam, ale to prawda "Ślepnąc od świateł" jest tak wciągająca, że trudno się oderwać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oizys 123 Napisano Lipiec 2, 2021 17 godzin temu, Poetka napisał: A mnie nie porwała, wala się gdzieś i czeka na lepsze czasy. Mnie ani książka ani serial nie porwały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oizys 123 Napisano Lipiec 2, 2021 Intensywność Deana Koontza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Transgression 296 Napisano Lipiec 7, 2021 Dnia 3.07.2021 o 15:02, Poetka napisał: Jest taka tzw. dobra ksiazka, do ktorej sie przygotowuje psychiczne od kilku dni Będziesz tak miła i podzielisz się z nami tytułem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Lipiec 7, 2021 3 godziny temu, Transgression napisał: Będziesz tak miła i podzielisz się z nami tytułem? Dlaczego i na tym dziale skasowałeś temat muzyczny?Założyłam ok 2 godzin temu. Hmmm? Dziękuję. Nie oczekuję odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach